Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, h az embert jobban érdeklik a már foglalt pasik/nők?
Figyelt kérdés
Magamon legalábbis ezt figyeltem meg. Nem úgy, h van egy ismerősöm, és szingli, de ha párt talál, akkor érdekel...nem. Hanem van két pasi és tuti ahhoz vonzódok, aki foglalt. (Bár ahogy öcsém mondaná: csak az foglalt, akin fekszenek...na mindegy.:D) Szóval azok a pasik mindig jobban izgatnak, jobban tetszenek...nem akarom én elszedni senki pasiját, csak a dolog miértjére keresem a választ, mert zavar a dolog.2011. aug. 2. 23:58
11/20 A kérdező kommentje:
Uccsó, én nem pontoztam le. :P
Uccsó előtti, LEHET, persze, h lehet, csak most engem nem ez érdekel. És ha jól tdom, ez az az oldal, ahol feltehetem a kérdéseimet és amire kaptam is néhány hasznos választ. Szóval ezen felül nem értem, mi a probléma.
2011. aug. 3. 13:38
12/20 anonim válasza:
Kérdezőnek: Nem vitázni akartam veled, és értelek, csak nekem az nem tetszik amikor valaki általánosít, de mondom hogy nem vitázni akartam, bocs ha nem találtad hasznosnak a válaszom, de tény hogy te kezdtél általánosítani, más részt valakinek nem attól fog tetszeni valaki mert hogy foglalt, oké biztos valakiknek ez még egy pici pluszt jelent, de a legtöbb esetben szerintem ez így nem igaz.
13/20 A kérdező kommentje:
Oké, lehet, h az általánosítás helytelen volt, csak a környezetemben ezt figyeltem meg. Meg valahogy azt mondják fiúismerőseim is, hogy sokkal jobban vonzódnak azokhoz, akiknek barátjuk van.
2011. aug. 3. 14:17
14/20 anonim válasza:
Csak tudod, ha valakinek úgy tetszik valaki hogy van társa, ugyanaz valószínű akkor is tetszene neki, ha nem lenne senkije, mert biztos te sem kezdenél akárkivel csak azért mert van valakije, de azt írtam is hogy némely embereknél ez még egy pici pluszt jelenthet, de ha valakinek valaki nem tetszik alapból akkor ez mit sem fog számítani.
15/20 anonim válasza:
Csak bizonyos emberek úgy vannak vele hogy tetszik nekik ha le tudják nyúlni a másik csaját/fiúját, de akik így is vannak vele, akkor biztos amúgy is tetszene nekik az a fiú vagy lány.
16/20 A kérdező kommentje:
Értem, mit mondasz és elismerem, h valami igazság ebben is van, de ettől függetlenül ha nekem alap járaton nem tetszik egy fiú, de van barátnője és emellett kedves, figyelmes hozzám, az valahogy olyan jó érzés. Lehet, h én vagyok hibás, de így jobban tetszik, mintha "csak" egy szingli srác lenne és úgy tetszenék neki. Érted? Lehet, h nem logikus és nem helyes és annyira nem is poén, h néha rosszul jövök ki ebből, de ilyenek az érzéseim, ez ellen nem tehetek.
2011. aug. 3. 15:21
17/20 anonim válasza:
Figyelj, én olyat nem is mondtam hogy csak a kinézet alapján tetszhet valaki, amire meg te vagy kíváncsi arra tulajdonképpen nincs ésszerű magyarázat, ez olyan mintha föl tenném magamnak azt a kérdést hogy: Amikor az emberek 80%-a az életét adná a Harry Potterért (mint filmek) engem meg hogy lehet hogy a legkevésbé sem érdekel? Szóval mindenki azt szereti csinálni amit, és azt nem amit nem, mindenkinek másképpen jár az agya, és ezen senki nem tud változtatni, és ezen fölösleges gondolkodni és hidd el ha mindenki egyforma lenne, az ennél csak rosszabb lenne, tulajdonképpen minden rossz, és minden jó is annak köszönhető hogy az emberek nem egyformák, mármint olyan szempontból lehetne mindenki egyforma hogy jóindulatú, nem ölne, nem rabolna, de ami a többit illeti nagyon nem lenne jó ha mindenki egyforma lenne. Akárki gondolkodhatna élete végéig hogy mért pont azt a kaját szereti, vagy mért pont az a filmet, egyszerűen csak azt érzed hogy ízlik, vagy hogy az jó neked, de hogy mért pont az ízlik, vagy tetszik, vagy akármi, arra egyszerűen nincs semmilyen válasz. Bocs ha csak untattalak.
18/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem untattál, tök logikus dolgokat mondtál, de ezek mellett kaptam néhány olyan választ, ami tényleg hasznos volt és kicsit okosabb is lettem tőle. Mert ha én nem is, van, hogy valaki tudja a választ...és ha csak egy-kettő ilyet is kapok, akkor már érdemes volt feltennem a kérdést. :)
(Az meg nem zavar, h nem vagyok olyan, mint mások, erre sose vágytam, csak érdekelt, h ez valami defekt-e nálam...de úgy látszik, nem.:D)
2011. aug. 3. 18:39
19/20 anonim válasza:
Nyugodt lehetsz, nem sok ember létezik aki teljesen normális lenne, de tulajdonképpen pont ez a jó.
20/20 A kérdező kommentje:
Ott a pont. :D
2011. aug. 4. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!