Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex bekavar a képbe! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval adott a helyzet, hogy fél éve együtt vagyok barátnőmmel, de mivel én neki a 2. vagyok, így nem sok tapasztalata van kapcsolat terén :( Azt mondja, nem tudja elfelejteni az exét, és engem is szeret, de őt is hiányolja... Most nem tudom mit tegyek. Mondjam ki hogy vége és akkor hátha elgondolkodik? Bár attól félek, hogy olyan, hogy azonnal menne az ex-hez... Mondjátok hogy keressek mást meg minden, de én nagyon megkedveltem Őt. Mivel előző távkapcsolata volt, igaz másfél évig, de szerintem nem ismerte ki annyira az előző gyereket, azért is vágyik hozzá... Mit tehetek? Nagyon tanácstalan vagyok... :/2011. aug. 2. 21:59
1/5 anonim válasza:
nagyon szarhelyzet,de ez így utálatos dolog,hogy veled van de rá vágyik.mindenképp jobban szereti valamelyikőtöket és tiszteletbe kellene tartani,hogy te vagy a párja.
én szakítanék és megmondanám,hogy szivesen várom,amint eldöntötte,hogy engem akar.
ha meg visszamegy az exhez,csak bebizonyosodik,ami később is kiderülne,hogy őt szereti.:S
2/5 anonim válasza:
Ez hü*lyeség :D téged is szeret, az ex-ét meg hiányolja? -.- rohadt ku*rva...pfff -.-"
3/5 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy menjen nyugodtan az exéhez, te nem akarsz a boldogsága útjába állni, de sajnos te képtelen vagy rajta osztozni egy másik férfival. Megcsal téged. Érzelmileg. És még fel sem tűnik neki. Hány éves, 15? Én amíg hiányoltam az exemet addig nem jártam mással, mert nem lett volna tisztességes az új barátommal szemben hogy arra használjam fel hogy hátha elfelejtem az előzőt. Amellett hogy érzelmileg csalárd a kislány, még ki is használ téged. Majd keressen akkor ha már elfelejtette az exét.
4/5 anonim válasza:
Ne pattogj, bolondítsd magadba, vagy a másik pasi teszi. Ha hagyod a csudába, az lesz a vége, hogy mindhárman pórul jártok, nektek nem lesz nőtök, neki pasija.
5/5 A kérdező kommentje:
hogy bolondítsam magamba? 19 éves amúgy...
2011. aug. 2. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!