Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem bele szerettem a legjobb barátnőm volt pasijába mit tegyek?
én azt mondanám, hogy tabu a barátnő pasija, mert én sose tudnék ilyet tenni.
pl.: egyik bnőmnek a mostmár expasijával én nagyon jóba lettem, míg ők együtt voltak.
és egyszer szakítottak, és találkoztam kettesben a sráccal.(nem randi volt!!!) és hát eléggé úgy tűnt, hogy bejövök neki, meg sokan mondták, hogy tuti bejövök neki mittomén.
én meg megmondtam neki, hogy nem akarok vele összejönni se most, se később.
és gyakorlatilag kiröhögött, és mondta, hogy ő sosem gondolt rám úgy. azóta is barátok vagyunk (azóta összejöttek még aztán végleg szakítottak)
és félreértés ne essen. nem a legjobb barátnőm a csaj. a srác helyes, kedves, jófej, megértő. szóval én baráttal sosem tennék ilyemsit.
de ha mégis össze akarsz vele jönni nagyon, akkor várd meg míg a barátnőd teljesen kiheveri a srácot. vagy keress neki új pasit. és először vele konzuljtálj erről!
Jaj hagyjuk már a hülye dumát, h a barátnőnk expasija tabu...miért is? Megvette? Az övé? Már nem.
Szerintem értelmes emberi lények meg tudják ezt egymást között beszélni. Kérdező, ennyit kell csak tenned, ha legközelebb találkozol a barátnőddel: -Te, figyelj, tetszik nekem az exed, én is neki. Szeretnék vele összejönni, remélem, nem para.
Nem kell rá az áldását adni, csak értse meg. Mi ezen olyan bonyolult?
.Csak nem tudom mit tegyek mert végülis a legjobb barátnőm volt pasijáról van szó...Álitolag a barátnőm meg mindig szereti őt
kérdezd meg tőle.
ha azt mondja nem szereti, akkor hajrá, de ha szereti, akkor ritka mocsok dolog lenne tőled hiába mondják a többiek hogy hajrá:)
most képzeld el: összetörték a szíved, még mindig megtennél a pasiért bármit, és egyszer csak a LEGJOBB barátnőd odaállna, hogy: bocsi, találkozzunk ritkábban, mert xynal járok.
persze, lehet hogy azt mondaná, hogy oké.. de akkor kamuzna.
és pont ettől lenne legjobb barát. mert fontosabb neki a te boldogságod és nem akarja tönkretenni, de elhiheted hogy valahol belül megerőszakolja az érzéseit és a végén nagyon utálni fog..
igen nagyon elvanborulva az agya! kicsit tartok attol hogy mit fognak mondani a baratai/barataink
habar mar mondtak nekem hogy miert is nem jovok ossze vele meg ilyenek...Es miert erdekel meg mindig a baratnom mert ugy is csak velem is mocskoskodik meg ilyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!