Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire "veszélyes" összejönni egy együttes tagjával?
Megfelelő körökben az egész ország területén ismertek, szeretem is a zenéjüket. Tetszik, és én is bejövök neki, de arra gondolok hogy ha egyszer szakítunk akkor többet már nem mehetek a koncertjeikre, és pár másik banda koncertjére sem amiket szintén szeretek, mert elég sűrűn játszanak velük együtt.
Ti mit csinálnátok? Belevágnátok?
Nem veszélyes. Persze, ha egy naiv lelkű tinilány vagy, akkor csalódhatsz, de ha ilyen vagy, alapból se kezdj vele.
Az pedig, hogy szakítás után mehetsz e koncertre... attól függ igazából, hogy milyen körülmények közt szakítotok. Ha valamelyikőtök csúnyán elbánik a másikkal, akkor fura lenne, ha utána az első sorból mosolyognál rá.
Amúgy voltam ilyen helyzetben, én szakítottam, egy darabig gondoltam, hogy szüneteltetem a koncertre járást, aztán később felhívott, hogy ez neki így sokkal rosszabb, mert imádja látni, ha ott vagyok, és bármi is volt, attól még ha közben a szemembe tud nézni, attól sokkal jobban érzi magát :D Bár már jóval kevesebbszer megyek, de azóta is beszélünk, keres néha. Szóval azon múlik, hogy milyen az a szakítás. Bár nem kéne előre ezen gondolkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!