Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért össze jönnétek egy 15 éves lánnyal, h CSAK megdugjátok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 14:00
11/18 anonim válasza:
14:15 Ez csak akkor jön szóba, ha helyes vagy, én csúnya pasival még részegen se fekszem le, inkább lehányom:P
13/18 anonim válasza:
NEM. nekem ott van Fluor...én őt dugdosom.
Sp voltam sziasztok.
14/18 anonim válasza:
Csa análsex lenne. Mindenki jól jár, én kúrtam egy 15 évest, ő meg szűz maradt, ha az volt ...
16/18 anonim válasza:
Jesszus...ez komoly kérdés? Hova fajult a világ, 15 évesen már szétteszik a lábukat a csajok..
Én, ha férfi lennék, biztos, hogy NEM d*gnám meg. Mondjuk nem tudom, te hány éves vagy, de nem hiszem, hogy akkora élmény lenne egy tapasztalatlan KISlánnyal... :)
19L
17/18 anonim válasza:
Egyértelműen nem kéne hosszú távra egy 15 éves kis lány, mert az, hiába hiszi magát érettebbnek.
Ha nagyon jól nézne ki és fejlett lenne, akkor megdugnám, de csak ennyi.
18/18 anonim válasza:
Minden korosztályban vannak éretlenek,átlagosak, és korukhoz képest éretebbek, de ebben az esetben a mostani 14-15-16 éves korosztályban halmozottan vannak idióták, de akkor se kell megfeledkezni még a normálisakról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!