Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy csaj, akit szeretek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj, akit szeretek. Es nem tudok kiszeretni belole, pedig ki kellene. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 13:24
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Atállíthatod a billentyuzetet ;)

Amugy én is kulfold :D

2011. aug. 2. 13:08
 22/34 anonim ***** válasza:
nemtudom átalitani,mert szlovák s itt nincsenek azok a betuk.. nemlehet:D de kicsit eltertunk maŕ a témátol,én nemszeretném azt se h miattam legyen ége a kapcsodnak,de ha gondolod beszelhetunk majad vhol:)
2011. aug. 2. 14:08
 23/34 A kérdező kommentje:

Nekem is szlovák, de át tudom állítani magyarra. Na mind1, megnyugodhatsz, ha vége lesz a kapcsolatomnak ( 1x biztos :D ), akkor az sehogyse miattad lesz :)

Nah gyere skypera beszélgetni, ha gondolod...add meg becses neved felveszlek :D

2011. aug. 2. 14:51
 24/34 anonim ***** válasza:
hát ide nem épp szeretném kiirni,vhogy irj rám priviben vagy vmi,vagy kiirom azt torold a kérdést s beszellunk ott:D pinkgirl3331
2011. aug. 2. 15:05
 25/34 anonim ***** válasza:
na de ez enmjo mert nemtudom a jelszavamat:D xD minjart csinallok egy ujat,add meg te s felveszlek utanna:)
2011. aug. 2. 15:08
 26/34 A kérdező kommentje:

Tudod mi lenne a nagy? Ha ismernénk egymást :DDD

Amugy sa.beach azt hiszem ...ezt ird be oda, hogy skype-név tudod...

2011. aug. 2. 15:13
 27/34 anonim ***** válasza:
igen tudom:D hát ja,az nagy lenne:D merre lax? járásban?:D xD
2011. aug. 2. 15:14
 28/34 A kérdező kommentje:

Inkább nem mondom meg :DD

Mer itt helybe el kap az infarkt ha ismerlek xD...foleg, ha 1 suliba járunk :D

2011. aug. 2. 15:16
 29/34 anonim ***** válasza:
nemkuldte el amit irtam,mert car a netem xD ha´t sztem nem, a skype-t meg nemtudomk megcsinallni regiztem ujat is d enemtudom,csinallj te msn-t az gorsabb sokkal:D én DS sztem kzart az h 1suli emg stb:DD
2011. aug. 2. 15:22
 30/34 A kérdező kommentje:

DS?? En is....még mielott elakadna a lélegzeted megnyugtatlak, hogy én galántai vagyok :)

MSN-t? Azt hogy kell? :D No várjál lehet van, csak nem használom :D Hogy hívnak ott?

2011. aug. 2. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!