Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy csaj, akit szeretek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj, akit szeretek. Es nem tudok kiszeretni belole, pedig ki kellene. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 13:24
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Msn-em nincs, skypom van meg facem :) De nekem surgosen dontenem kell...vagy nem? Most nem is tudom mit érzek...istenem mi van velem :S
2011. aug. 1. 21:16
 12/34 anonim ***** válasza:
akkk skype,hát tudnék vhogy segiteni,énis voltam igy.. esetleg mail.bar en a helyedben nemlennek,mert hidd el neked lesz rossz,nem a csajnak..
2011. aug. 1. 21:51
 13/34 A kérdező kommentje:
De neki is fájni fog ha szeret...pedig érzem, hogy fontos vagyok neki...valahol érzem, de egyre távolodik...mint minden korulottem :S
2011. aug. 1. 22:11
 14/34 anonim ***** válasza:
ezmiatt mert te nagyon a sziveden viseled a dolgot,ha a csaj ezt csinallja,akkor hidd el bocsi de ezt kell mondanom le se carja h mivan veled.és ha a szakitas azt se fogja tudnui kivagy,ha belegondolsz hany pasival lehetett maŕ igy mert részeg meg stb stb.de a te dontesedmcsak magadnak csinalsz rosszat..
2011. aug. 2. 11:09
 15/34 A kérdező kommentje:

De nem részegeskedik, csak szulinapi-partyn volt haverjánál...és ott...de még az is bánt, hogy az elso hétbe naponta rengetegszer szoktuk csorgetni egymást...rengetegszer...tegnap meg alig párszor...ez mi??!!

Ez má semmi sajnos....már semmi :(

De lehet, hogy csak 1szeri alkalom volt a csok. Vagy nem tudom. Nem lehet ezt a kapcsolatot valahogy megjavítani?

2011. aug. 2. 11:51
 16/34 anonim ***** válasza:
hát én nemtudom,szerintem ezt nemlehet megjavuitani,emrt alapbol olyan a csaj akkor.szulinapy party és csak 1x,azt csak bemeselli neked,mert azert sztem kellesz neki,ha csak szexre,de akkor is,=en nemszeretnem h miattam legyen rossz,neked proballok segiteni,de ezek kb azt jelzik,h szeretné h szakitsatok,akkor vannak ezek a jelek,de te dontésed,te életed..:)
2011. aug. 2. 12:24
 17/34 A kérdező kommentje:

Nem, volt már olyan, hogy osszevesztunk, de annyira, hogy a végén megkérdezte, hogy most szakitani akarok-e. Es akkor azt mondtam, neki, hogy én tolem ne várjon szakítást, mert én szeretem. ( akkor még nem smárolgatott másokkal ) .

Erre azt mondta, hogy már az infarkt kerulgette, hogy o soha nem szakítana velem ,mert szeret. De hát...jah...szeret.

Igen, koszonom az eddigi segítokészségedet, még tobb gondolkodni valot adtál :D

Nem most komolyan tényleg kosz. Rendes csaj vagy, bírom az ilyeneket :)

2011. aug. 2. 12:36
 18/34 anonim ***** válasza:
azért proballtam segiteni mert voltam már énis igy,csak h a pasi csinallta ezt,és car volt,legalabbis nekem,sokat 1utt voltunk,éshát a vége nem épp fényes lett,ide nemszeretném leirni. probalok segiteni akinek tudok:) hát gondolkodj el rajta ja,mert aki igy kezd,meg irta dh friss kapcsi,akkor érdemes inkabb az elejen mint kb 2honap mulva.
2011. aug. 2. 12:55
 19/34 anonim ***** válasza:
jah és hát h nfarkutust kap vagy mit,énis mondanám azt ha magam mellett akarnám tartani a pasit xD
2011. aug. 2. 12:56
 20/34 anonim ***** válasza:
én voltam megint L/14 és bocsika h ékezetek nelkul irok,csak nincs a gépem mert kulfoldd .xD
2011. aug. 2. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!