Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek a temetésre? Bővebben lent. (16L)
3 hónapja járok egy fiúval, de nem valami komoly. alig találkozgatunk, az ő szülei lehet nem is tudják hogy jár velem. de meghalt a nagypapája. Elmenjek a temetésére? se a szüleit, se a nagyszüleit nem ismerem. van egy unokatesója (neki is a nagypapája volt), akivel viszont utáljuk egymást, és hát nyílván ő is ott lesz. a fiú 19 éves.
anyu azt mondta, hogy az én döntésem, de ha szeretnék még valamit a fiútól, menjek. szerintetek?
Szerintem illetlenség úgy elmenni erre a temetésre, hogy kvázi a pasin kívül senkit sem ismersz. Sőt, még a halottat se. Aztán majd néznek rád, hogy TE mégis hogyan kerülsz oda, meg ki vagy. Ha eddig még nem mutatott be a szüleinek akkor minek úgy nyomulni. Főleg ha nem is komoly.
Te örülnél, hogyha a nyomorodat, meg a kisírt fejedet idegenek bámulnák? Ez magánügy és csak a családra meg a közeli ismerősökre, barátokra tartozik. Te pedig egyikbe sem tartozol.
Bocsi, nem oltani akartalak, de nem ez a megfelelő alkalom a bevágódásra. Szerintem tolakodás. Úgyis tudni fogják, hogy a bánatod meg együttérzésed nem őszinte, csak érdek és megjátszott. Nem is lehet másmilyen, mert semmi közöd az egészhez.
Lehet máshogy is részvétet nyilvánítani.
Ebben a történetben ugye van a halott, a családja, a barátod és te.
A halottnak már mindegy, mert nem él...
A családot nem tudod megkérdezni, mert gondolom nem egy emberről van szó. Magad nem kell megkérdezned :)
Így csak egy emberrel kellene beszélned az ügyben. Gyerünk :)
Tegnap 15:40-esnek:
A temetés nem meghívásos alapon működik, mindenkinek szíve joga végtisztességet adni egy halottnak. Ilyenkor senki sem kérdezi meg tőled, hogy te ki vagy. Negatívumként semmiképp sem szerepelhet.
A kérdezőnek: egyáltalán nem kötelező elmenned, szerintem én elmennék ugyan, de abszolút nem elvárható dolog a megjelenés. Ha mégis elmégy, az a srác helyében engem pozitívan érintene, de, ahogy olvashatod, nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!