Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne jóban maradni az exekkel?
Figyelt kérdés
Én tényleg próbálom,de a leg imádnivalóbb csajból is agyatb@szó kis pukkancs lesz...mértvanez?2011. aug. 1. 12:06
3/10 anonim válasza:
Kéne? Inkább az a kérdés, miért kéne, nem az, hogy hogyan.
4/10 anonim válasza:
Mért kéne jóban maradni velük?Nálam az ilyen soha nem működött.
5/10 A kérdező kommentje:
jogos,a "jóban maradni" randi és körítés nélküli alkalmi szexet jelent,ami ugyebár nem egy utolsó dolog,de valamiért idegesítőek...
2011. aug. 1. 12:18
6/10 anonim válasza:
Hát ha ENNYIRE hülye vagy, akkor meg is érdemled a kis pukkancsaidat.
7/10 anonim válasza:
Én az excsajommal olyan jóban vagyok, hogy már a legjobb barátom. Mindent megbeszélünk egymással, adunk egymás véleményére, sőt ha pasit keres, vagy én csajt, akkor még segítünk is egymásnak. Eleinte utáltuk egymást a szakítás után, de aztán valahogy így alakult. Talán egyszer kényszerből leültünk beszélgetni és ketten maradtunk, aztán láttuk egymásban, hogy eléggé rendesek vagyunk egymáshoz és így alakult a dolog.
8/10 anonim válasza:
Jó, de ha a kérdező csak dugni akar velük, akkor nem értem, miért lepődik meg, ha nem tündérkék vele...?!
9/10 anonim válasza:
Ha ingyenlyuk kell, keress egy részeg vadidegent, aki nem akar többet és nincs szerelmi bánata, amire folyamatosan emlékeztethetnéd.
10/10 anonim válasza:
hát én jóba akartam lenni vele, ugyanúgy beszéltem vele, mint mikor megismertem és még csak barátok voltunk, csak elkezdett bunkózni velem, meg totál behülyült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!