Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy készüljek fel a (szerintem) közelgő szakításra?
Szóval a barátom mostanában fura. Eddig nagyon lehetett rajta látni,hogy szeret. Minden nap elmondta,leste minden kívánságom,a megcsalást is megbocsátotta (amiről tudom,hogy nem volt helyes),tervezte az összeköltözést,a közös jövőt,stb.
Neki most esedékes a költözés,picit távolabb leszünk egymástól,éppen ezért pont jól jönne ki suli szempontjából is,ha odaköltöznék,aminek ő nagyon örült eddig,mert megvette oda a cuccaimat is,meg hát ő emlegette mindig,hogy milyen jó lenne.
Rengetegszer szakítottunk már,de sose tartott tovább 1napnál.Sok vita van. Általában azért mert bizalmatlan vagyok. Azt hiszem mindig,hogy megcsal,vagy meg fog. Pedig hűséges,nem jár bulizni,mert utálja és nem is iszik. Elég csendes ilyen téren.
Én mintha az ellentéte lennék.
Viszont most meg megváltozott. Nem törődik velem annyit,mint régen. Nem jön oda puszit adni csak ritkábban,a szexet se kezdeményezi annyit.Sőt...
Hiába mondtam neki,hogy mondja meg,ha már nem szeret és akkor kész ennyi,de nem. Azt állítja,hogy még mindig szerelmes. Csak szerinte vak vagyok és sokat várok el tőle. Mert szerinte az,hogy eddig ő törődött velem jobban,az nem jelenti azt,hogy így is kell maradnia és hogy lehet nem törődik már annyit,de még mindig többet,mint én vele.
Kérdeztem azt is,hogy az a baj-e a szex dologgal,hogy már nem kíván. Arra azt mondta,hogy nem velem van a baj,mert szerinte mással se kívánná.
Összefoglalva annyi: a pasim nem törődik velem már úgy,szerintem nem is szeret már és nem is kíván. Ő mégis azt állítja,hogy de szeret...
2,5éve vagyunk együtt. Ja és még annyit,hogy minden nap találkozni akar és mindig ő keres...
De én most érzem,hogy nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni. Rajta látni azt,hogy nem szeret...akkor most miért én vagyok a hibás?
Mert minden nap ezért hisztizek neki,hogy érzem,hogy nem szeret és legyen szíves mondja már meg akkor a szemembe?
Persze ha ő csalt volna meg akkor egyből minden pasi szemét stb menne....
Én tuti nem bocsájtanék meg, nem szeretted te soha, csak tetszik hogy van egy barom aki mindent elnéz neked és körbeugrál, csúnyán kihasználod szegény srácot, jobbat érdemelne nálad!
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!