Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem lefeküdtünk, de mégsem jött össze. Ez lehet az ok?

Figyelt kérdés
Szóval majdnem eljutottunk odáig, simogattuk, kényeztettük egymást, csókolóztunk, de mikor elkezdtem kigombolni a nadrágját a barátnőmnek, akkor hirtelen visszahátrált. Mondta, hogy akarja velem, csak most még nem. Bár még én sem akartam lefektetni, csak azt hogy jól érezzük magunkat. Elfogadtam, majd folytattuk, de nem jutottunk el a levetkőzésig meg egyebekhez, bár nem is forszíroztam utána. Kényeztetni kényeztettük egymást máskor is, nadrágba nyulással egyebekkel, meg ugyanúgy találkozunk, szeretjük egymást, csak szerintem fél az elsőtől, meg hogy azonnal arra kerülne a sor, de figyeltem én is rá... Bár nekem is első lesz, de lányként biztos kicsit másabb. Mit tehetek, hogy esetleg ne feszüljön ennyire?
2011. júl. 31. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves?
2011. júl. 31. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban nagyon sok mindent megold az, ha megbeszélitek a dolgokat.. Kérdezd meg tőle, hogy mitől fél, és hogy miért nem szeretné még. Mondd meg neki, hogy nem akarod siettetni, és hogy rád számíthat mindenben és bármi baja van, neked nyugodtan elmondhatja. Ha ezt elmondtad neki, akkor biztos vagyok benne, hogy ő is el fogja mondani, hogy mitől tart, vagy hogy miért nem szeretné még. :)
2011. júl. 31. 21:19
 3/7 A kérdező kommentje:
19/20
2011. júl. 31. 21:20
 4/7 A kérdező kommentje:
jah és fél éve vagyunk együtt :)
2011. júl. 31. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt hittem 14 évesek sem vagytok:)))
2011. júl. 31. 21:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Dehogy, csak mindketten elsők vagyunk egymásnak
2011. júl. 31. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Második tök jól leírta. :) magamból kiindulva (mivel lány vagyok) az elmondottak alapján félnék. Beszélgess el vele..
2011. júl. 31. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!