Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet baj ha valaki hamar összeköltözik?
Szerintem sok buktatója van, ha valakivel "korán" összeköltözöl. Én nem költöznék össze senkivel, akinek csak pár hónapja vagyok a párja. Legalább fél évet, vagy egy évet várnék vele. De fél évet biztosan.
Miért?
Ha egy nagyon friss kapcsolatban költözöl össze a pároddal, akkor még igazából nem ismered, nem szoktad meg őt, még nem ismered, és nem tudod kezelni a hibáit, a konfliktusokat. Persze lehet erre azt mondani, hogy lakva ismerszik meg a másik, és ez igaz is.
De ha az együttélésből adódó konfliktusok (több-kevesebb mindig van) hirtelen szakadnak a nyakatokba, úgy, hogy még nem ismeritek egymást igazán, annak jóval könnyebben lehet szakítás a vége.
Nem tudom, ennyiből érted-e, hogy mire gondolok. Mindenkinek vannak rosszabb napjai, amikor egy rossz mondattal is fel lehet húzni az idegeit, vagy amikor könnyen kijön a sodrából. Ha már ismered valamennyire a párodat ilyen téren, és tudod ezeket a helyzeteket kezelni, akkor az összeköltözés jóval kevesebb stressz forrása lesz.
Ha viszont nem, akkor rengeteg stresszforrás lesz a mindennapjaidban.
1: a fő probléma, amikor diákként 20 évesen költöznek össze emberek, mert abban a korban szerintem nem arra van szükség, hogy így lekorlátozzuk a szociális hálónkat.
2: érdemes kicsit kihasználni még az együtt töltött percek ünnepi jellegét, mert együtt élve egymás mellett élni kell megtanulni.
3: ha együttélés közben derül ki, hogy nme működik, az sokkal kínosabb, és sokkal macerásabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!