Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy ezzel nem segítek, de nem tudom:( Egyszerűen én sem vagyok képes rá :'(
2009. ápr. 7. 18:12
Mint mindent, a szakítást is tanulni kell...
Nem írtál sokat igy nem tudhatom, hogy mi is a probléma.. mért akarsz szakitani a barátoddal/barátnőddel..
Szakítani mindenképpen személyesen kell, vagyis úgy tisztességes.. semmiképp se sms-be ird meg neki vagy msn-en, netán telefonon..az nem jó megoldás!
Mindenképpen személyesen beszélj vele és öszintén mond meg hogy mi a szakító ok..
Nehéz dolog ez, mert ha szeret téged a párod akkor nagyon letört lesz és szomorú.. és ha te nem szereted akkor is szomorú leszel te is, hiszen nagyon rossz érzést fog kelteni benned, hogy miattad van ez az egész!
De ha már nem működik 1 kapcsolat akkor inkább szakits vele, minthogy vele maradj és hazudj neki! Ez igy tisztességes sztem!
2009. ápr. 7. 18:16
Egyszeruen allj ele,es mondd el neki tisztessegesen,amiert szakitani akarsz vele. Veszekedes nelkul,higgadtan.Majd megerti. Szavakbol ertunk, nincs ertelme felrevezetni a masikat,esetleg meg jol magadra is haragitani,csak,mert ugy akarod elerni,hogy szakithass vele.
2009. ápr. 7. 18:17
2009. ápr. 7. 18:18
Hát én az előző barátommal úgy szakítottam hogy sokat veszekedtem vele mindenbe belekötöttem mert egyébként nem lett volna szivem megmondani neki hogy bocsi de.... és egyszer egy veszekedésünk végén mondtam neki hogy szerintem jobb lenne ha szakítanánk és ennyi utánna padig nem engedtem hogy visszakönyörögje magűt! Lehet hogy nem jó módszer de én így mondtam meg neki!
2009. ápr. 7. 18:19
2009. ápr. 7. 18:24
7/11 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok lány a barátom 16 fiu, de nekem ez így már nem jó, szeretem és imádom de a hülyeségeit, a beszólásait, a viselkedését, a könnyelműségét, a szétszórtságát már hosszabb távon nem bírom tovább. ! hónapja járunk és ez az első komoly kapcsolatom. Fogalmam sincs h szakítsak pedig így lenne a legjobb ='( Az hogy személyesen az alap...de azonkívül...elmondom mivan de egyszerűen semmitsem vesz komolyan nem tudom kiszámítani a reakcióit nem tudommár mit csináljak ='( A barátaim és családom egyértelműen elmondták, hogy hozzám egy komolyabb, inteligensebb fiú illene...és őszintén már énis sokszor belegondoltam ebbe...meg ugy egyáltalán h milyen lenne szabadnak lenni...='(
8/11 A kérdező kommentje:
Tudom h egyikünknek sem ez lesz a legszebb napja, de meg kell tennem, meg félek attól h mi lesz ha pletykákat indít rólam...
Kíméletesen akarom csinálni...így is elég lesz feldolgozni....=(
9/11 A kérdező kommentje:
Áthívod/kimentek sétálni, a szemébe nézel, és elmondod a problémákat. Elmondod, hogy ez neked nem jó hogy ilyen, hogy nem ad puszit, éget az utcán, és jó lenne, ha vége lenne. Fontos, hogy ha egyszer elhatározod, akkor akármit is csinál (sír, könyörög,bármi) ne engedj neki. De ne szaladj haza azonnal, ha valamit mondani akar neked, azt megtehesse.Nem olyan bonyolult a dolog, csak légy következetes és hattározott. Nem egy leányálom, de túl kell esni rajta.
2009. ápr. 7. 20:48
Kapcsolódó kérdések: