Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom mit is akar már!?

Figyelt kérdés

Mostanában elég sokat vitázunk.. mindegyik 1 napig tart kb.. mindig kibékülünk..de tegnap elmentünk 1 buliba.. ahol egyedül hagyott, majd felhívtam ..és aztmondta a barátaival akar lenni..mert mellettem unatkozna.. kicsit fájt amit mondott.. majd elmentem haza. utána felhívott és sírva kért bocsánatot..majd átjött hozzám.. ahol megbeszéltük.. aztán már ágyban voltunk.pihentünk..és annyit mondott h nemtudja mi van vele.. kezd sok lenni neki h együtt vagyunk mindig..és hogy jó ha kicsit egyedül van... és már nemtudja mit akar.. Azelőtt meg végig azt mondta szeretlek..nem akarlak elveszíteni..stb..én már nem értem :'(

Lassan 1 éve vagyunk együtt...

19/L

2011. júl. 31. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy néha túl soknak érzi az együtt létet, ha miden nap együtt vagytok azt meg lehet unni de ha egy két napot kihagytok akkor lehet érezni hogy hiányzik valaki mellőlünk, mint amikor állandóan vele vagyunk... " csak akkor fogjuk fel hogy menyire fontos valami amikor már nincs"
2011. júl. 31. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hadjad egy picit egyedül!
2011. júl. 31. 11:04
 3/3 A kérdező kommentje:

igen.. lehet az lesz.. :(..

mert annyit tudok nem akarom elveszíteni.. :(

2011. júl. 31. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!