Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van jövője?

Figyelt kérdés
Barátomat és engem 40 km választ el, már együtt vagyunk majd egy éve, de nagyon sokszor szakitottunk.Igaz, 40km nem komoly táv, de elég macerás eljutni a másikhoz, heti 1 max 2x találkozunk. Nagyon szeretjük mindketten egymást, de egyikőnk sem szereti a távkapcsolatot, és ebbe sajnos az elején nem gondoltunk bele.Szinte megnehezitettük egymás életét, és képtelenek vagyunk elszakadni egymástól, pedig már mindketten belefáradtunk az egészbe... Szerintetek lesz jövője ennek a kapcsolatnak egyáltalán, vagy nagy nehezen, de tényleg hagyni kéne egymást? 18 évesek vagyunk.
2011. júl. 31. 03:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Barátnőmmel 10000 km távolságra élünk évente 2 hónapra vagyunk együtt, és működik. Bár igaz most lerakom idén a felső fokú angolt és végleg oda költözöm hozzá.
2011. júl. 31. 03:25
 2/6 anonim ***** válasza:

40 km semmi ha szeretitek egyméást akkor most még igy nyomjátok és lasssan mehet egy közös albérlet aki elöbb elkezd dolgozni és odalehet költözni.

én 200km távot tettem (ő is én is) meg 4 évig és ment bár már vége van nem emiatt volt vége

2011. júl. 31. 03:34
 3/6 anonim ***** válasza:
40 kilométer?? na nehogymár gondot jelentsen:S van egy osztálytársam aki 500 km-re lakik a barátnöjétöl és csak nyáriszünetben taliznak de akkor végig együtt vannak... és tudod miota vannak együtt? 3 éve.. ennyit erről :) ha szeretitek egymást miért kéne lemondanotok egymásrol?? ne legyetek buták :) össze lehet költözni :)
2011. júl. 31. 04:17
 4/6 anonim ***** válasza:

De van olyan miskolci ismerősöm, aki 13 évesen összejött egy pesti sráccal (14). Egy éve voltak együtt amikor először találkoztak, és sosem zavarta őket a távolság. Utána egyre többet találkoztak. Szerelmesek voltak és nem zavarta őket a távolság.

Mi 55 km-re lakunk egymástól. Nekünk is bonyolult utazgatni, de kibírjuk. Egy pár alkalommal az elején, mikor hozzájuk mentem, bejött elém a városba és együtt mentünk, figyeltem az utat, néztem hol kell leszállni, majd felszállni a másik buszra. Most már egyedül is eltalálok hozzájuk, és azért hozzájuk tényleg nehéz eljutni, mert kb. 700 laknak a faluban így még a busz is ritkán jár...

Szerintem nem sok az a 40 km. Mi se találkozunk többször, mint ti, de mégis szeretjük egymást. És abból balhé, veszekedés, hogy messze lakunk egymástól, vagy, hogy keveset találkozunk, még sosem volt...

2011. júl. 31. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:

40km mellett heti 1-2x találkoztok?

Az anyagiak miatt nem tudnátok többször?Mert 40km az utazásban max 1óra ha jól számolom...

2011. júl. 31. 14:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, 1 óra, csak hát ugye suli is van,őt is keményen fogják és engem is, meg barátokkal is törődni kell, meg sajnos az anyagiak is.És mindketten képtelen vagyunk bízni egy olyan emberben aki 40km-re van tőlünk..
2011. júl. 31. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!