Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már ronda barátnőd/baráto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ronda barátnőd/barátod? Mennyit számít neked a külső?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 17:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még. Tudom, hogy ez nem szép, de alapba, ha valakire ránézek, és (szerintem) nem néz ki jól, ahoz nem megyek oda. Persze lehet attól még kedves, normális ember, de nekem sokat számít a külső. 18/L
2009. ápr. 7. 17:32
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem, még nem. Persze nem elég hogy csak szép legyen. Egy puncinéűál nekem több kell.
2009. ápr. 7. 17:35
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Volt csúnya barátom 3 évig voltunk együtt. Nekem a belső számít,nem a külső. 24/L
2009. ápr. 7. 17:36
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

Van egy olyan mondás, hogy: A szépség nem minden, de sokat számít!

És ez így, igaz szerintem.

2009. ápr. 7. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam már halálosan szerelmes olyan pasiba, aki a barátnőim szerint is "bűnronda" volt.

azóta is megesik, hogy olyanokhoz kezdek vonzódni, akire az átlag felvisít, hogy "úristen, hogy néz ki ez??"

2009. ápr. 7. 17:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem pl nem voltak ronda pasijaim..

de tenyleg nem a kulso szamit!!

de azert az sokat befolyasol mert en sem tudnak olyannal jarni aki nekem nem jon be..

de ezek izlesek es pofonok..

pl lehet nekem nagyon bejon pasim es pl baratnom szerint csunya :P

2009. ápr. 7. 17:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
azért az relatív, hogy ki csúnya, és ki nem.
2009. ápr. 7. 18:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
"Csúnya ember nincs, csak érdekes" =)
2009. ápr. 7. 18:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen az első és egyben legerősebb szerelmem egy jó ronda fiúval volt:) De én inkább azt mondanám rá hogy olyan kis aranyos..:P Mindenki azt kérdezte, hogy bírok egyáltalán ránézni, erre azt mondtam: "Csókolózni csukott szemmel a legjobb!" Sajnos csak a szószerinti jelentését fogták fel..Pedig ennél többet takar. Vagy mondhatnám azt is, hogy "Jól csak a szívével lát az ember" Én mindenkihez odamegyek beszélgetni. Ha fiú ha lány, ha szép ha csúnya...:P

15/L

2009. ápr. 7. 19:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát exemre mondták páran, hogy nem túl esztétikus, de én úgy szerettem ahogy volt :)

18/l

2009. ápr. 7. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!