Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam! Elmondjam neki?
Én még mindig azt mondom hogy hallgass. Ha szex lett volna az más. De egy csók miatt nem kellene kockáztatni. Főleg ha az a csók csak véletlen volt.
2011. júl. 30. 21:46
ne mondd el Neki! add meg az e-mail címét, majd linkelem Neki ezt a kis bejegyzést ;)
2011. júl. 30. 21:53
Én így dobtam ki a barátnőmet ismeretség után 6 héttel, csak ő letagadta, hogy egy 2 éves kapcsolatban van.
Akár milyen szép, aranyos egy félre csinált csók miatt is megmondtam volna neki: Innentől kezdve tartsd be tőlem az öt lépés távolságot!
Meglehetett volna előzni a bajt. Ha elmondod neki több mint valószínű, a 1.5 éves kapcsolatotoknak itt a vége!
Minden titok előbb vagy utóbb kiderül.
Csók közben a másikra gondolsz ezt észre fogja venni, valami nincs rendjén, megváltoztál. Ráfog kérdezni!
24/F
2011. júl. 30. 21:56
hát erre mindig felteszem a fogós kérdést.. amikor a másik csávót csókoltad mért nem volt bűntudatod? igen is mondd el és vállald a következményeket a tettedért.
én dobnálak.
ha hagyod magad lesmárolni az már megcsalás.. mért hagytad magad? mért nem lökted el a csávót? na.. erre válaszolj.
2011. júl. 30. 22:00
Ha volt képed smárolni egy másik sráccal, ahhoz is vedd a bátorságot hogy elmondd neki. Szerintem megérdemli az igazságot... Ha mástól tudná meg, mégjobban fájna neki, és mint előttem is írták, az ilyenek legtöbb esetben előbb-utóbb kiderülnek. Legyél vele őszinte, szerintem megérdemli. Aztán majd eldönti hogy megéri-e neki hogy veled maradjon-e.
2011. júl. 30. 22:09
16/20 anonim válasza:
Az első kommentelő még azt írta amiről nem tud az nem fáj?? Köpedelem. Mond el neki , hogy ha képes voltál megcsókolni egy másik srácot NEM szereted igazán. Hogyha meg nem mondod el , ugyancsak nem szereted igazán, hanem önkényesen folytatod vele a dolgokat. TE MAGAD is köpedelem vagy, hogy nem mondod el, szerencsétlen csávó meg így van veled, pföáj
2011. júl. 30. 23:29
17/20 anonim válasza:
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy a magafajta hogy tud elaludni így ? Hogy vagy képes vele lenni? Mocsok egy ember lehetsz, csak sajnálni tudom szerencsétlen fiút.
2011. júl. 30. 23:31
őszinteségnek anyi a kapcsolatotokban. a bizalomról csak anyit h ha tényleg szeret téged, mondhatni jól átb@sztad.
gondolj bele mi van, ha ő is csinált már ilyet, csak te nem tudsz róla.
azt hiszem enyi tisztelet kijár a másiknak, és vállalni kel a tetteink következményét.
2011. júl. 31. 00:11
19/20 anonim válasza:
hát mondd el neki, de azt ne hogy nem ellenkeztél:D
2011. júl. 31. 21:12
20/20 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki! Jobb lett! És ezt becsülte bennem hogy elmondtam!
Kapcsolódó kérdések: