Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nagyon megsérti egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon megsérti egy férfi önérzetét?

Figyelt kérdés

A barátommal abban maradtunk a szakításunkkor, hogy barátok leszünk, és tartjuk a kapcsolatot.

Viszont két hónap elteltével azt vettem észre, hogy már nem igazán törődik velem, és egyre ritkábban keres. Olyan is volt, hogy találkozni akartam vele, de még csak nem is szólt, hogy nem ér rá, csak utólag. Éreztem, hogy ebből fokozatosan az lesz, hogy az is, ami köztünk emberileg van, lesüllyed egy nagyon felületes haveri szintre, amit nem akartam megvárni. Megmondtam neki, hogy akkor inkább ne tartsuk a kapcsolatot sehogyan.

Azóta nem beszélünk egyáltalán. Szerintetek nagyon megharagudott rám emiatt, nagyon megsértettem a büszkeségét?

2011. júl. 30. 10:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
40%

Ezek annyira gáz dolgok:

-Legyünk inkább barátok...

-Értékellek, mint embert...

-Folytassuk egy másik szinten...

-Talán majd egyszer folytathatjuk, de most időt kérek...

-Nincs semmi baj veled, bennem van a hiba...

-Te jobbat érdemelsz, mint én...

Ezzel mind magának, mind az ex-partnerének hazudik az ember. Velem is játszotta már el csaj ezt, és akkor még örültem is neki, hogy milyen jó, hogy értékel, mint embert, aztán, amikor eljöttem tőle, két percre rá rám tört az érzés, hogy de jó, hogy megszabadultam ettől a lánytól, és akar a fene a szárazbarátja lenni.

Ha korábban nem szexelek vele, csak megismerem valahol, akkor sem akartam volna a barátja lenni.

Úgyhogy utána soha többet nem kerestem a csajt :) Azt hitte, hogy mekkora kegyet gyakorol azzal, hogy bevesz a selejtes baráti körébe, miután fél évig dugtunk... hát ebből inkább nem kértem.

Beteg dolog ez a legyünk barátok szöveg.

2011. júl. 30. 11:54
 22/30 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem az emberek ezt a szöveget, hogy legyünk barátok, a hülye filmekből tanulják, azt hiszik ez a kulturált módja a szakításnak és mivel a képernyőn ez olyan jól néz ki, az életben is működik. Pedig nagyon nem, semmi realitása nincs ennek, kivéve, ha igénytelen az ember és semmit nem érzett soha a másik iránt.
2011. júl. 30. 11:57
 23/30 anonim ***** válasza:
87%

ha én ne általánosítsak, akkor mások se:) nekem működik a legyünk barátok dolog, tény, hogy ehhez kell egy bizonyos szellemi érettség. van, akinek meg nem működik, kész. de attól, hogy valamit nem tapasztaltatok meg, még nem biztos, hogy nem létezik.

de mondtam is, hogy csak akkor tud jól elsülni, ha a két fél már tényleg nem akar együtt lenni, de alapjáraton nincsen különösebb bajuk egymással. akinek ez nem tetszik, annak meg nem kell így tennie, ki kérte?:D nekem jó így, az exemnek is, és holmi kutyás hasonlatok miatt nem hiszem, hogy ez változna.

2011. júl. 30. 12:33
 24/30 anonim ***** válasza:
84%

Túl sok itt az előítélet! Nem biztos, hogy minden nő formalitásként éli meg a "legyünk barátok" javaslatot. Adott egy fickó, akinek akkora az önérzete, hogy nem hajlandó lealacsonyodni addig, hogy egy nővel barátkozzon. Ez egy egyéni szociális probléma és éppen hogy a gyengeségről árulkodik, mert ezzel az elutasítással védekezik a jóember az ellen, hogy elszoruljon a torka, ha mással látja az ex barátnőjét. Tehát a probléma a pasasban van, nem pedig a nővel, aki továbbra is tudni szeretné, mi van a pasassal. Itt lázadozik az összes vezérhím, hogy milyen szemét duma ez, pedig csak pajzsként szolgál nekik ez a pampogás...

Szóval a válaszom a kérdésedre: igen, megsérti annak az önérzetét, aki fél szembenézni a saját sebezhetőségével.

2011. júl. 30. 12:43
 25/30 anonim ***** válasza:
Nehéz felfogásod van. Még mindig azt várja, hogy kiszolgáld, de ő a világért sem mozdítaná a kisujját sem.
2011. júl. 30. 13:37
 26/30 anonim ***** válasza:
Legyünk barátok... kösz ok most rákenem a hajamra , szakítottál vele már ezzel megbántottad, persze barátkozhattok meg ilyenek de az már nem lesz az igazi amikor meglát mindig eszébe jut mit vesztett el
2011. aug. 1. 11:51
 27/30 anonim ***** válasza:
54%

Hát ez a barát dolog ez szerintem nem működik.

Kétféle módon lehet szakítani egy emberrel: csúnyán és normálisan.

A csúnya szakítás után egy szót nem szól az ember a másikhoz, de a normális esetén lehetséges. Lehet, hogy ha találkoztok az utcán akkor normálisan érdeklődtök egymás felől stb és normális hangnemben beszélgettek, vagy váltotok néhány szót, de ez nem barátság. Nem fogtok együtt elmenni valahova, vagy kettesben stb. ez nem ilyen.

Szerintem.

2011. aug. 1. 11:56
 28/30 A kérdező kommentje:
Ma 15:41. Ő szakított velem, ő volt az, aki már nem akart kettőnk párkapcsolatáért semmit tenni. És szintén ő volt, aki a "legyünk barátok" dolgot javasolta, nem én.
2011. aug. 1. 20:10
 29/30 A kérdező kommentje:
*ma 11:51 akart lenni.
2011. aug. 1. 20:11
 30/30 anonim ***** válasza:
De nem fogod fel, amit már más is leírt elöbb? Azért mondta ezt, hogy ne bántson meg -.-"
2011. aug. 1. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!