Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nagyon megsérti egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon megsérti egy férfi önérzetét?

Figyelt kérdés

A barátommal abban maradtunk a szakításunkkor, hogy barátok leszünk, és tartjuk a kapcsolatot.

Viszont két hónap elteltével azt vettem észre, hogy már nem igazán törődik velem, és egyre ritkábban keres. Olyan is volt, hogy találkozni akartam vele, de még csak nem is szólt, hogy nem ér rá, csak utólag. Éreztem, hogy ebből fokozatosan az lesz, hogy az is, ami köztünk emberileg van, lesüllyed egy nagyon felületes haveri szintre, amit nem akartam megvárni. Megmondtam neki, hogy akkor inkább ne tartsuk a kapcsolatot sehogyan.

Azóta nem beszélünk egyáltalán. Szerintetek nagyon megharagudott rám emiatt, nagyon megsértettem a büszkeségét?

2011. júl. 30. 10:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
ku.va sz@ar 1 érzés.maradjunk barátok...ez annyira szánalmas...:S:S:S és szőrnyű érzés...
2011. júl. 30. 11:22
 12/30 anonim ***** válasza:

"akik azt mondják, hogy a maradjunk barátok ritka gáz szöveg, azoknak savanyú a szőlő. ha úgy szakítanak a felek, hogy már egyikük sem szereti a másikat, csak mint ember, és közösen belátták, hogy jobb, ezt nem így folytatják, hanem egy másik szinten, akkor igenis működhet." ->

Nem tudom miért általánosítasz... ki hogy élte meg a párkapcsolatát nem gondolod? Én is így mentem szét exemmel hogy nem szerettük már egymást, de örültem hogy megszabadultam tőle. Nem leszek egy olyannak a barátja aki agresszív és erőszakos engem is többször bántott :D

Szóval emberfüggő az egész és ennyi, ki mennyi sérelmet élt meg a kapcsolatban én az exem a hátam közepére se kívánom pl.

2011. júl. 30. 11:24
 13/30 A kérdező kommentje:

Köszi a további válaszokat is. A kutyás idézet nagyon elgondolkodtató.

Írta valaki azt is, hogy akivel már a legintimebb helyzetekben voltunk együtt, arra utána nem lehet barátként nézni. Egyébként én is ezt éreztem, míg már barátként találkoztunk. Nem ment, nem tudtam rá barátként nézni. S én a szakításkor is ugyanolyan érzelmekkel szerettem, mint előtte, semmilyen érzésem nem hűlt ki felé.

Mindezt végiggondolva talán jobb is, hogy oda lett a "barátság" is.

14/30 szenszi ***** válasza:
ez a dolog sose nyerő, mondhat bárki bármit, hogy ők így öribarik maradtak meg úgy. de ebben az esetben a srác volt a bolond, nem te.
 15/30 anonim ***** válasza:
Savanyú a szőlő? Lehet, de had ne kelljen már végignéznem ahogyan megkef*li egy focicsapat ha már én nem kellettem neki... Önző hozzáállás? Sanszos, de miért nehezítsem a saját életem?
2011. júl. 30. 11:25
 16/30 A kérdező kommentje:
Korábbiakhoz. Nem én akartam, hogy folytassuk a kapcsolattartást barátként, hanem Ő akarta és javasolta, a fiú.
2011. júl. 30. 11:26
 17/30 anonim ***** válasza:

Kérdező! Szereted még a volt barátodat?

Mert ahogy én látom igen.

Majd ha elmúlik ez az érzés akkor máshogy fogod látni ezt a dolgot! :)

2011. júl. 30. 11:26
 18/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igen, én még szeretem őt. Ahogyan végiggondolom, később sem tudnék én őneki igazi barátja lenni.

Vonz fizikailag, és vonz lelkileg is, úgy, ahogyan egy férfi vonz egy nőt. Szerintem ez később sem fog megszűnni, és ha fél év után találkoznánk újra, ugyanígy lennék vele.

2011. júl. 30. 11:32
 19/30 anonim ***** válasza:
A legjobb elfelejteni és megszakítani minden kapcsolatot... Ezekböl a "legyünk barátok" dolgokból sose lesz semmi jó. Ö is valószínüleg azért hozta csak fel, hogy ne bántson meg.
2011. júl. 30. 11:47
 20/30 A kérdező kommentje:

Köszi. De nem kellett volna akkor felvetnie, ha nem gondolta tényleg komolyan.

Én felajánlottam neki már a szakításkor, hogy onnantól akkor legyen Vége mindennek, többet ne találkozzunk, ne beszéljünk, mert úgy lehet túllépni valakin.

Akkor és ott nagyon határozottan tiltakozott, hogy "abba Ő nem megy bele".

2011. júl. 30. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!