Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nagyon megsérti egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon megsérti egy férfi önérzetét?

Figyelt kérdés

A barátommal abban maradtunk a szakításunkkor, hogy barátok leszünk, és tartjuk a kapcsolatot.

Viszont két hónap elteltével azt vettem észre, hogy már nem igazán törődik velem, és egyre ritkábban keres. Olyan is volt, hogy találkozni akartam vele, de még csak nem is szólt, hogy nem ér rá, csak utólag. Éreztem, hogy ebből fokozatosan az lesz, hogy az is, ami köztünk emberileg van, lesüllyed egy nagyon felületes haveri szintre, amit nem akartam megvárni. Megmondtam neki, hogy akkor inkább ne tartsuk a kapcsolatot sehogyan.

Azóta nem beszélünk egyáltalán. Szerintetek nagyon megharagudott rám emiatt, nagyon megsértettem a büszkeségét?

2011. júl. 30. 10:58
1 2 3
 1/30 szenszi ***** válasza:
82%
az "azért maradhatunk barátok" az egyik legundorítóbb szöveg, amit valaha hallottam. semmi értelme, és előbb vagy utóbb ez lesz a vége. de inkább előbb.
2011. júl. 30. 11:01
 2/30 anonim ***** válasza:
27%
Egyáltalán nem. Ez az ő hibája. Nem te fogod keresni állandóan, és ne csak te akard ezt a barátságot.
2011. júl. 30. 11:02
 3/30 anonim ***** válasza:
76%

Igen ez a maradjunk barátok ritka gáz szöveg, szerintem a romantikus filmekből tanulják a lányok.

Ahogy a demotiválón volt: Olyan ez mintha azt mondaná az anyukád, hogy megölöm a kutyádat, de megtarthatod.

Avagy: nincs is jobb mint ha nem elég h szakítottatok aztán még végig is nézheted ahogy más ölelgeti / kefélgeti a nőt akivel nemrég még együtt voltál.

Ha van egy csöppnyi emberség is benned akkor ezt a barátság dolgot NE erőltesd.

2011. júl. 30. 11:04
 4/30 anonim ***** válasza:
75%

Jézusom mennyi kisfiú van...én szinte mindegyik exemmel tartom a kapcsolatot és barátok vagyunk.

Egyébként sajnálom, de nem megharagudott, csak egyszerűen ennyit értél neki. :(

2011. júl. 30. 11:14
 5/30 anonim ***** válasza:
63%
2011. júl. 30. 11:14
 6/30 anonim ***** válasza:
43%

Szakítottatok, nincs miről beszélni. Nekem egy nő ne akarjon a barátom lenni, ha kapcsolatra nem kellek neki, szexelni nem akar, akkor másra minek? Komolyan. Tudom, hogy bunkón hangzik, de ez a realitás. Mert akivel már egyszer a legintimebb helyzetekben voltál, attól, nem várható el, hogy másként, csak barátként tekintsen rád.

A srácnak igaza van. Ez a legyünk csak barátok nem működik, vagy ha valakinél igen, akkor annál a barátság egészen bizarr módon működik és felületes.

Én nem lennék senkinek a szárazbartája. A srác is így érezhet.

2011. júl. 30. 11:16
 7/30 anonim ***** válasza:

És te elhitted hogy ez működni fog hogy barátok vagytok és találkozgattok?

Szerintem eddig is csak a kedvedért ment bele a dologba hogy könnyebben viseld a szakítást.

Nem haragszik rád szerintem, nem sértetted meg, mert ha így lenne akkor előtte foglalkozott volna veled... szerintem örül is hogy lekoptattad, pont ezt akarta elérni.

2011. júl. 30. 11:19
 8/30 anonim ***** válasza:
82%

akik azt mondják, hogy a maradjunk barátok ritka gáz szöveg, azoknak savanyú a szőlő. ha úgy szakítanak a felek, hogy már egyikük sem szereti a másikat, csak mint ember, és közösen belátták, hogy jobb, ezt nem így folytatják, hanem egy másik szinten, akkor igenis működhet.

nálunk is működik, több hónapja már, hogy szakítottunk 3 év után, és a legjobb barátok vagyunk. sokkal jobb a viszonyunk, mint az utolsó fél évben, amikor még együtt voltunk.

szerintem az ő hibája, hogy nem keresett. nem keresheted mindig csak te, ezt az ember egy idő után megunja, meg amúgy is, a barátság elvileg kétoldalú dolog. én a lány barátaimtól sem tűröm ezt. úgyhogy megértem a döntésed. vszeg az volt, hogy ő még érzett irántad vmit, és fájt veled beszélnie. legalábbis ezt tudom elképzelni. az önérzetével meg ennyire ne foglalkozz, ő sem foglalkozott a te büszkeségeddel.

2011. júl. 30. 11:21
 9/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes választ.

Csak azért furcsálltam, mert ő akarta a szakítást. Én dolgozni akartam érte, hogy jobb és szorosabb legyen a kapcsolatunk, és sok ötletem is volt hozzá. Ő úgy érezte, neki erre nincs energiája.

Csak annyit felelt a próbálkozásaimra: "Legyünk barátok, abból mindig lehet több."

Én rá is kérdeztem, nem jobb lenne-e megszakítani minden kapcsolatot (én vagyok a lány), mert úgy könnyebb túllépni valakin.

Erre nagyon határozottan Ő mondta azt, hogy "abba Ő nem megy bele."

De lehet, hogy időközben ő is érezte, hogy ez a párból barát felállás nem lesz nyerő.

2011. júl. 30. 11:21
 10/30 anonim ***** válasza:
A lehető legönzőbb dolog, amikor egy nő azt mondja, hogy "maradjunk barátok". És egyetértek a megdöglött kutyás hasonlattal.
2011. júl. 30. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!