Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet szerelmes? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szerelmes? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

pár éve házas. tudom elítélendő, de a "szeretője" vok. nem várom h elváljon, csak nem értem. azt mondja h szerelmes lett belém. higgyek neki? lassan kezdem megunni a bújdosást, de imádom ezt az embert! mintha egy pár lennénk de mégse. kegyetlenül féltékeny és csak magának akar, úgy h ott van neki az asszony. be kell valljam teteszik a dolog, de mit várhatok ettől az egésztől???

ne ítélkezzetek! úgy viselkedik mint egy szerelmes tini. imád bújni, simogatni, virágot hoz nekem. aí a baj h pont ilyen pasi az ideálom:s bókol, udvarol... nem értem! tipp? otthon nem veszik észre h majdnem minden este együtt vagyunk? csak élvezi h futnak utána? áááááá segítsetek

2011. júl. 29. 16:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
itt már feleségről van szó:s tegnap elbecélgettünk... megkérdeztem. azt mondta h már sokszor volt az h majdnem vége lett, d mégsem.volt h a gyerek miatt nem:s de ezt nem lehet sokáig húzni. sajnos odáig jutottam h kell nekem:s ej-ej nehéz az élet:s nem igaz h az asszony semmit nem sejt! vagy csak nem akar foglalkozni vele!
2011. aug. 3. 10:17
 12/14 anonim válasza:

ez hulyeseg ,bocsi

minden no sejti h megcsaljak ,csak lehet h olyan jo elete van s mindent meg kap,hogy nem mer szokdosni,mert neki igy minden igenye ki van elegitve ,foleg anygilag....

nyugodt lehetsz benne,hogy elobb utobb minden titok kiderul

en szoritok nektek:)

2011. aug. 3. 11:30
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi aranyos vagy:) talán van fény az alagút végén:)
2011. aug. 3. 12:55
 14/14 anonim válasza:
hat ha bizzol akkor mindenkepp van ,rajtad mulik,ha tenyleg igazan akarod a pasit akkor harcolj meg erte:)
2011. aug. 3. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!