Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelmes? Mit csináljak?
pár éve házas. tudom elítélendő, de a "szeretője" vok. nem várom h elváljon, csak nem értem. azt mondja h szerelmes lett belém. higgyek neki? lassan kezdem megunni a bújdosást, de imádom ezt az embert! mintha egy pár lennénk de mégse. kegyetlenül féltékeny és csak magának akar, úgy h ott van neki az asszony. be kell valljam teteszik a dolog, de mit várhatok ettől az egésztől???
ne ítélkezzetek! úgy viselkedik mint egy szerelmes tini. imád bújni, simogatni, virágot hoz nekem. aí a baj h pont ilyen pasi az ideálom:s bókol, udvarol... nem értem! tipp? otthon nem veszik észre h majdnem minden este együtt vagyunk? csak élvezi h futnak utána? áááááá segítsetek
ez hulyeseg ,bocsi
minden no sejti h megcsaljak ,csak lehet h olyan jo elete van s mindent meg kap,hogy nem mer szokdosni,mert neki igy minden igenye ki van elegitve ,foleg anygilag....
nyugodt lehetsz benne,hogy elobb utobb minden titok kiderul
en szoritok nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!