Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelmes? Mit csináljak?
pár éve házas. tudom elítélendő, de a "szeretője" vok. nem várom h elváljon, csak nem értem. azt mondja h szerelmes lett belém. higgyek neki? lassan kezdem megunni a bújdosást, de imádom ezt az embert! mintha egy pár lennénk de mégse. kegyetlenül féltékeny és csak magának akar, úgy h ott van neki az asszony. be kell valljam teteszik a dolog, de mit várhatok ettől az egésztől???
ne ítélkezzetek! úgy viselkedik mint egy szerelmes tini. imád bújni, simogatni, virágot hoz nekem. aí a baj h pont ilyen pasi az ideálom:s bókol, udvarol... nem értem! tipp? otthon nem veszik észre h majdnem minden este együtt vagyunk? csak élvezi h futnak utána? áááááá segítsetek
Ne várj semmit, otthon is megkap mindent meg még tőled is, és ráadásul nem kell tenni semmit. Álmodba se gondold, hogy majd csak egyszer elhagyja a családját. Csak kábít, hogy megtartson hisz a kényelemhez szokott ember azon van, hogy megtartsa a színvonalat. Te nagyon naiv vagy egyébként meg nyugodtan lelehet pontozni.
S várd nyugodtan a csodát, majd meglátod, hogy nekem volt igazam. Egyébként meg tegyük fel, elválna elvenne téged feleségül, aztán kis idő múlva azon kapnád magad, hogy akkor meg már téged csal és más lett a szeretője. Csak magának akar, ez is azt bizonyítja, hogy nem akarja, hogy megund ezt a szeretői pozíciót ő nála, de többre ne számíts.
17.02
félreértetted. én nem vállalnám be h miattam elválljon, nem is akarom. csak nem értem az érzéseit. nem vok naiv, csak megszédített. nem merem azt felvállalni h szakítson az asszonnyal és utána vegyen el engem... nem tudom garantálni, h ez lesz élete legjobb döntése. csak jól érezzük egymást, de nem tom meddig lehet ezt így folytatni. nem rtem az érzéseit. ha belém lett szerelmes mért van az asszonnyal??? érezhet ilyet? vagy csak fellángolás?
Érezhet ilyet, és te is lehetsz szerelmes.Sőt mégjobban beleszerethetsz,csak akkor még rosszabb lesz neked.
Amíg nem akarod,hogy elválljon érted,addig jó.
Egyébként addig izgalmas,illetve azt olvasom ki a soraidból,hogy ez így neked még nagyon izgalmas lehet.
hm...erdekes nagyon ....
nalam is hasonlo a helyzet csak a pasi nem nos,hanem 7 eves kapcsolatba van benne
sosem tudhatod,lehet h valosak az erzesei,csak ha otthon a felesegevel is jo minden ,nem igazan fog elvalni
talan ha tobbet adsz meg nyujtasz,meg izgalmasaba teszed a helyzeted lehet eselyed...amugy hany eve hazasok?
hát pontosan nem tom. a gyermek 7 éves az tuti. lehet csak a kezdeti újdonság teszi ilyen izgalmassá. több mint 10 év van köztünk:s de úgy érzem be vállalnám és megkomolyodnék érte:s nehéz.
jah én 20 vok:S
s a pasi mennyi?
hat ha mar van gyerek akkor picit bonyolultabb
tudom hogy bevallnad ,ezzel en is igy vagyok ...
de gondolj bele abba is h te esetleg felnevelned az o gyereket?mert akkor te lennel a mostoha....
s estenkent h talalkoztok?mit mond otthon?uzleti megbeszelesen van?
nalunk nem tabu,en mindent tudok akedves baratnorol
es azok alapjan amiket elmond epp az a furcsa hogy egy pasinak miert kell egy szurke eger baratno?ha van mas aki nyitotatbb a vilag fele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!