Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van valami ötlete, mit lehetne tenni?
Kórosan sovány, sápadt bőrű, pattanásos fiú vagyok.Nem követem az éppen aktuális stílust, de elegáns ruhákban járok, szóval igénytelennek nem nevezném magam. Soha nem volt még barátnőm, de még alkalmi kapcsolatom se. A lányok kerülnek, egyenesen taszítom őket. Hülye egy helyzet, mi? Valakinek valami bevált ötlete nincs, hogy mit lehetne tenni?
Ja, és sportolok. Évi szinten 6-7 ezer km-t tekerek, és rendszeresen focizok. Még sem jönnek a kilók. Erre valami ötlet?
üdv: 18/F
A fehér bőr pattanás kombó nagyon sok mindent meg tud ölni. :(
De ne nyomkodd, a pattanásos hegek csak rosszabbak, mert az életre szól!
Olyasvalakinél próbálkozz, aki ismer, de nem közeli/bizalmas barátod, ő már megszokta a külsődet is. (első látásra minden hiba élesebbnek tűnik) és tudja, hogy jól járna veled, mert kedves fiú vagy!
Magától nem fog oda menni egy lány sem:D Mit vársz, hogy maguktól ajánlkozzanak?
Neked kell oda menned, beszélgetni stb. Vicces legyél, jófej.
Egyél sokat gondolom azért vagy ilyen sovány mert nem eszel sokat. Azt mondod van pénz és zavar, hogy fehér bőrű vagy? Akkor vegyél szoli bérletet és kezdj el szolizni fokozatosan növelve a perceket. Hamarosan barna leszel:D Kezdj járni egy haveroddal vagy egyedül edzeni egyél sok fehérjét tömd a fejed ha kell ha nem:D és máris nem leszel sovány :D Menj el kozmetikushoz kezelje a patikat, meg bőrgyógyászhoz ha kell és ő ír fel gyógyszert ha kórosan patis vagy. Ennyi :D
A szolin kívül mindegyiket próbáltam. Szolizni meg nem fogok. Taszító! Annyit nem ér meg a külsőm.
Próbáltam mindent, de nem jönnek a kilók. Pedig sportolok is. Kész. Egyszerűen ilyen alkat vagyok.
Csajoknál is próbálkoztam jópárszor, de lepattintottak(érthető módon).
Én is alkatilag vagyok sovány, nem tudok hízni, de nem is zavar. A kételkedőknek mondanám, hogy TÉNYLEG alkati dolog, olyan NINCS, hogy valaki erőlteti, egy idő után hányinger, hányás léphet fel. A szervezet nem enged be többet a kelleténél.
A "a zsíros kajákat egyél, vazze!" típusú embereknek meg üzenném, hogy a egészségtelen egyoldalúan étkezni (a túl sok fehérje is árthat, akkor is, ha nem ez a divatos szemlélet) és a kérdező nem fekélyt akar kapni, csak hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!