Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valakinek van ötlete mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek van ötlete mit tegyek?

Figyelt kérdés
El kell őt felejtenem, de nem tudom már, hogy mit csináljak. Próbálom lekötni magam ahogy csak tudom (barátokkal lenni, sportolni kifulladásig), de semmi haszna! Mindig csak rá gondolok és nem tudom mit tegyek. :(
2011. ápr. 13. 21:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
De miért kell elfelejtened?:( Összevesztetek?:S
2011. ápr. 13. 21:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Már egyre inkább arra gondolok,hogy jobb lett volna, ha meg sem ismerem. Mikor először találkoztunk, elég negatív képet sikerült kialakítani egymásról, de felvett msn-re és egyre többet beszélgettünk és megkedveltük egymást.Pár hónapja lett bnője,de attól még folyton rám ír és már nem egyszer vettem észre,hogy bókol. Jól esett, mert addigra már fülig beleszerettem,de messze lakik és ha bnője van, akkor úgysem tehetek semmit.Elmondani nem merem, mert ez tönkre tehet mindent közöttünk, de így meg ha magamban tartom, akkor ez borzasztó. :( Épp ezért kell elfelejtenem.
2011. ápr. 13. 21:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát ha még bókol is neked, akkor lehet tetszel neki és kitudja a barátnője is meddig marad meg neki, lehet nem is komoly köztük... :) Hát a távolsághoz meg annyit tudok mondani, hogy én is ilyen helyzetben vagyok, de szerintem, ha valakik nagyon kedvelik egymást akkor bármi lehet még belőle a távolságtól függetlenül:)
2011. ápr. 13. 21:55
 4/13 A kérdező kommentje:
A távolság még csak nem is zavarna, ha tudnám, hogy ő is szeret.És az a "baj",hogy teljesen összezavar, mert egyszer azt mondja, hogy annyira örül,hogy pozitívan csalódott bennem, mert nem ismertem ezt az oldalam; szereti, hogy folyton viccelődök, jól el tud velem beszélgetni, megbízik bennem vagy pl. a képemet dicséri, hogy tök jó, nincs több vagy mikor oda lyukadtunk ki, hogy hogy szedne fel (de ezt csak pl-nak mondta) és mivel ismer, ezt meg ezt mondaná, csinálná stb. Szerencsére én is pozitívan csalódtam benne és megbízok benne, mindennél fontosabb nekem,de ha bókol, akkor miért van bnője és miért írogat ki folyton msn-re,h szeretlek, 4 hónap stb. :(
2011. ápr. 13. 22:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még maga se tudja, hogy mit is akar:S nem tudom mekkora a távolság köztetek, de lehet, hogy pont ettől fél, hogy neki sok lenne a távolság, hogy nem tudtok mindig találkozni:(
2011. ápr. 13. 22:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre,de ő az a fajta,hogy ami a szívén a száján.Megbeszélné velem...szerintem. Bár már nem tudom mit higgyek. Tényleg meg kéne beszélünk ezt,de nem lehet. Nagyon hiányzik! :(
2011. ápr. 13. 22:13
 7/13 anonim ***** válasza:
De valahogy mégis próbáld vele megbeszélni, mert ez így neked nagyon rossz, hogy neked hiányzik, neki meg más a barátnője, és nem tudod, hogy mit akarhat:(
2011. ápr. 13. 22:20
 8/13 A kérdező kommentje:
A legrosszabb, hogy tudom, hogy igazad van, de nem tudom, hogy megtudom-e tenni. Személyesen kéne,de arra meg ki tudja mikor kerül sor,pedig "jó" lenne látni,hogy fogadja.
2011. ápr. 13. 22:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát ha nem is személyesen, tudom ez nem a legjobb ötlet, de esetleg webkamerával, és akkor látod is:) hogy hogy fogadja, ahogy elmondod neki!
2011. ápr. 13. 22:27
 10/13 A kérdező kommentje:

Pechemre nemrég ment neki tönkre.

Bocs,nem kötekedni akarok. :S :) Csak hihetetlen,hogy minden ellenem szól.Sosem voltam jó abban,hogy elmondjam másnak,hogy mit érzek. "Minél jobban ismer téged valaki,annál nagyobb tud neked okozni." Ezt meg nem akarom. :(

2011. ápr. 13. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!