Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti visszaadnátok a volt barátnőtöktől kapott ajándékokat amiket pl:Valentin napra kaptatok tőlük?

Figyelt kérdés

Az van hogy volt barátnőmmel 3és fél hónapig voltam együtt, de kiderült hogy megcsalt(smárolt valakivel)persze nem ez volt a fő ok, és szakított velem, na már most én úgy vagyok vele hogy nekem ilyen embertől nem kell ajándék, és nem akarok ilyen emberre emlékezni, ilyen hogy Valentin napi bögre, meg ezüst karkötő, ....stb..

Szerintetek megszabaduljak tőlük?

2009. ápr. 6. 21:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ahogy érzed
2009. ápr. 6. 21:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
rakd el mélyre, hátha összejösz vele, késöbb dobd csak ki szerintem... de ahogy érzed...
2009. ápr. 6. 21:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne add neki vissza semmiképp hanem egyszerűen csomagold el őket!!!
2009. ápr. 6. 21:16
 4/11 A kérdező kommentje:
értem..Köszönöm mindenkinek a válaszát!!!
2009. ápr. 6. 21:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is,rakj el mindent egy dobozba:)azt meg elrakhatod a pincébe vagy a padláson vagy valhol:)mégis csak egy emlék amire késöbb lehet hogy szivesen visszaemlékezel:)
2009. ápr. 6. 21:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát lehet igazatok van, ha kidobnám, vagy visszaadnám megbánnám, elfér ott a szekrénybe!!..köszi a válaszokat!!!
2009. ápr. 6. 22:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

én is elraknám a helyedben, hogy legyen mit mutogatni a gyerekeimnek :)

hát a másik h én a csaj helyében nagyon rosszul érezném magam ha a barátom mindent vissza akarna adni ha ne adj isten szakítanánk. azokat akkor kapta tőlem mikor szerettük egymást és ha visszaadnád neki akkor ezt az érzést cáfolnád meg. szerintem

2009. ápr. 6. 22:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen érzéseket keltenek benned ezek a tárgyak. Ha rosszra emlékeztet, akkor vagy add vissza, vagy passzold el valahova, esetleg add el, ha szívesen emlékszel vissza, függetlenül attól, hogy disznóságot követett el ellened, akkor tartsd meg, és pakold el valahova.
2009. ápr. 6. 22:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ajándékot nem illik visszaadni!

Tedd el!

2009. ápr. 6. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:
86%
nem!!!! semmikepp.
2009. ápr. 6. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!