Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egyáltalán ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egyáltalán ilyen lány?

Figyelt kérdés

... okos, értelmes, picit visszahúzódó (tehát nem plázacica), nem zavarja ha a barátja vékony (nagyon vékony).. ezek a főbb dolgok, de az jó ha 15-17 év közötti és vékony

18/F

2011. júl. 28. 23:18
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
hú köszi a hozzászólásokat, utolsó előttinek: azért "várom" el h vékony legyen, mert nem érezném jól magam egy nálam túl sokkal "súlyosabb" lánnyal, bocsi nem tudom normálisan leírni, de vmi ilyesmi :S és am a plázacicákat természetes h kerüljük, max szexre jók, de semmi többre :S ez az igazság sztem
2011. júl. 29. 15:39
 22/36 A kérdező kommentje:
jah és igen én is sokat eszek sőt edzek is, de semmi ahogy írtad látványos változás, csak önbizalom rombolás... :S
2011. júl. 29. 15:40
 23/36 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem jó hozzáállás ez az önbizalom rombolás. Igen, ahogy írtam, nem látszik az eddzés és evés, de ennek ellenére mi soványak tudjuk, hogy attól, hogy nem vagyunk izmosak, még lehetünk erősek. :D

2011. júl. 29. 15:54
 24/36 A kérdező kommentje:
hát lehetünk, néha én is meglepődök xD
2011. júl. 29. 17:16
 25/36 Lia99 ***** válasza:
Vannak okos, értelmes, visszahuzódó lányok akiknek nem a külső számit.Csak sajnos a többi beképzel lány között különcnek érzik magukat, igy őkés elkezdenek nemnormálisak módjára viselkedni.
2011. júl. 30. 20:12
 26/36 anonim ***** válasza:

Huh hát 175cm-hez 50 kiló az nem semmi :D Én is 175cm vagyok, de 70kg és egyáltalán nem vagyok túlsúlyos, színizom az egész :D Szerintem próbálj meg felszedni egy 10 kilót legalább mert ketté fogsz törni amikor majd átviszed a menyasszonyod a küszöbön :D

23f

2011. júl. 30. 20:14
 27/36 A kérdező kommentje:
hidd el tisztában vagyok ezekkel, de nem tudok hízni, sem izmosodni
2011. júl. 30. 20:19
 28/36 anonim ***** válasza:

Kérdező veled vagyok.

Mindenki ezzel a szedjél fel valahány kilót szöveggel jön, de mégis hogyan? Most azoknak mondom akik ezt mondogatják: szerintetek nem próbáltuk már mindenhogy? Kondizás, sokat evés stb... semmi hatás. Ez a baj :(

2011. júl. 30. 20:21
 29/36 anonim ***** válasza:

20:14 vagyok

A sokat evés hülyeség. Nem sokat kell enni össze vissza, azzal nem érsz el semmit, csak roncsolod a szervezeted és 30 évesen elvisz egy szívroham. Vannak hízókúrák, megfelelő étrendek amik segítenek. 20 éves koromig én is nagyon sovány voltam, 175 cm-hez kb 60 kiló. Hiába zabáltam, nem jöttek rám a kilók. Aztán kiderült, hogy beteg vagyok már ki tudja mióta. A pajzsmirigyemmel volt gond, az miatt voltam olyan sovány. 1-2 hónappal a kezelés után már látható volt az eredmény. Fél év után elkezdtem egy tömegnövelő étrendet, elkezdtem kicsit kondizni és lám hamar meglett az eredménye. Mindent lehet csak akarni kell, és persze a megfelelő módszert és körülményeket megadni hozzá.

2011. júl. 30. 20:29
 30/36 A kérdező kommentje:

ha jól emlékszem kiskoromban nekem is volt problémám a pajzsmirigyemmel, de úgy tudom h az megoldódott ... :S

utolsó előttinek köszi a támogató hozzászólást :d és persze utolsónak is, mert lehet h újra orvoshoz kellene menni és az étrend sem volna hülyeség...

2011. júl. 30. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!