Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán ilyen lány?
Figyelt kérdés
... okos, értelmes, picit visszahúzódó (tehát nem plázacica), nem zavarja ha a barátja vékony (nagyon vékony).. ezek a főbb dolgok, de az jó ha 15-17 év közötti és vékony
18/F
2011. júl. 28. 23:18
1/36 anonim válasza:
Van :) 16L
De mit jelent az a nagyon vékony?? Csak kíváncsiságból.
2/36 anonim válasza:
szerintem inkább egyél egy zsíroskenyeret:D amúgy van
3/36 anonim válasza:
Van, csak sajnos már nagyon kevés.
4/36 A kérdező kommentje:
azt jelenti h 18 éves kora ellenére csak 50 kiló xD
2011. júl. 28. 23:24
5/36 anonim válasza:
18éves lány vagyok és 1 éve egyedül tengetem napjaim,valószinüleg ezért,mert nem vagyok olyan amit leirtál :(
7/36 anonim válasza:
mármint nem vagyok pláza cica épp olyan vagyok mint amit leirtál sorry :D (értelmiség megvan :)))
8/36 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy nincs, vagy ha van is, olyan ritka mint a becsületes politikus. Én mindenesetre sajnos még egyetlen eggyel sem találkoztam. Ha mégis találkozol eggyel, annak úgysem nem jösz be, tudom, mert én is rettenetesen vékony vagyok.
19/F
9/36 anonim válasza:
Egynek még biztosan kell lennie, és ha megtalálom, akkor az enyém!
10/36 A kérdező kommentje:
175 cm ha minden igaz
2011. júl. 28. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!