Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egyáltalán ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egyáltalán ilyen lány?

Figyelt kérdés

... okos, értelmes, picit visszahúzódó (tehát nem plázacica), nem zavarja ha a barátja vékony (nagyon vékony).. ezek a főbb dolgok, de az jó ha 15-17 év közötti és vékony

18/F

2011. júl. 28. 23:18
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
azért remélem van több is mint egy :)
2011. júl. 28. 23:29
 12/36 anonim ***** válasza:
gáz vagy öcsi én 170 vok és 58 kg ;) és az nem is a vékonyság és nem is a kövérség jele ;) tudod izom.
2011. júl. 28. 23:31
 13/36 anonim ***** válasza:

igen,van :D itt vagyok! de amúgy bocsi,de foglalt vagyok (a párom 185cm/62kg körüli 17éves :D)

16/L

2011. júl. 28. 23:36
 14/36 A kérdező kommentje:
ezt azért jó hallani :D
2011. júl. 28. 23:39
 15/36 anonim ***** válasza:

Kicsit off lesz:

Ez a vékony testalkat betegség lehet vagy egyszerűen a genetika?

Csak azért, mert valaki vékony, az még nem bűn. Én is próbáltam már izmosodni, de szerintem világ életemben ilyen vékony lesz a felkarom és a vádlim. Pedig naponta 15-20 km-t biciklizek, egyszerűen nem izmosodik :)

Viszont ha betegség, jobb lenne minél előbb kivizsgáltatni, nehogy valami komoly baj legyen!

18 éves koromig én is úgy néztem ki mint egy anorexiás, ezután már elkezdett normális alakom lenni. Most 180cm-hez vagyok 65 kg. Én ezt sokallom, így kicsit fogyni szeretnék, de ez éppúgy nem megy, mint anno a hízás és az izmosodás :))

Szóval fel a fejjel, biztos találsz majd egy aranyos, rendes lányt, aki úgy fog szeretni ahogy vagy! :))

19/L

2011. júl. 29. 00:02
 16/36 anonim ***** válasza:

van, igen én ilyen vagyok, bár nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy a fiúknak inkább a plázacicák jönnek be, mivel mindig mindenki csak velük foglalkozik az úgynevezett átlagos lányokat akit pl írtál nem is veszik figyelembe, én hiába próbálok egyszerűen nem tudok ilyen lenni, de szerencsére a párom így is elfogad

21L

2011. júl. 29. 00:06
 17/36 anonim ***** válasza:

bocs, nem azért mondom, de ha már ennyire vékony vagy, kicsit legalább magasabb lennél... tudom, sokszor genetika, de próbálj meg egy kis izmot legalább magadra szedni, hogy ne tűnjön úgy, elfúj a szél:) amúgy leírás illik rám, a barátom meg pár kilóval több, mint te, viszont kb 20 centivel magasabb...:"D szóval semmi nem lehetetlen.

16/L

2011. júl. 29. 00:15
 18/36 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti,én kifejezetten kerülöm a plázacicákat, mivel azoknak a plázakan "szépfiúk" jönnek be úgyis. 19 vagyok. 178 centimhez 52 kg(csúcsformában) társul, szóval minden csak nem adonisz. És szerintem kérdező barátunk is, ahogy minden sovány, így jómagam is, próbált gyúrni, csak ha olyan az alkatod, akkor meggebedhetsz, akkor sem lesz látványos. Legalábbis magamon így tapasztalom, pedig rendesen eddzek és sokat eszek.
2011. júl. 29. 00:24
 19/36 anonim ***** válasza:
én valamit nem értek... elvárnád, hogy elfogadjanak vékonynak de azt nem fogadnád el ha nem vékony hanem sportos vagy molett bnőd lenne... mindig csak az elvárások és cserébe?
2011. júl. 29. 01:52
 20/36 anonim ***** válasza:

van, nagyon sok ilyen lány van, tapasztalatból mondom. szerintem rossz helyen keresgélsz, már ha keresgélsz egyáltalán. sőt a legtöbb ilyen lány akit ismerek kifejezetten szép is. az meg baromság hogy a fiuk a plázacicákat szeretik. ugyanmár:D

F/19

2011. júl. 29. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!