Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán ilyen lány?
... okos, értelmes, picit visszahúzódó (tehát nem plázacica), nem zavarja ha a barátja vékony (nagyon vékony).. ezek a főbb dolgok, de az jó ha 15-17 év közötti és vékony
18/F
igen,van :D itt vagyok! de amúgy bocsi,de foglalt vagyok (a párom 185cm/62kg körüli 17éves :D)
16/L
Kicsit off lesz:
Ez a vékony testalkat betegség lehet vagy egyszerűen a genetika?
Csak azért, mert valaki vékony, az még nem bűn. Én is próbáltam már izmosodni, de szerintem világ életemben ilyen vékony lesz a felkarom és a vádlim. Pedig naponta 15-20 km-t biciklizek, egyszerűen nem izmosodik :)
Viszont ha betegség, jobb lenne minél előbb kivizsgáltatni, nehogy valami komoly baj legyen!
18 éves koromig én is úgy néztem ki mint egy anorexiás, ezután már elkezdett normális alakom lenni. Most 180cm-hez vagyok 65 kg. Én ezt sokallom, így kicsit fogyni szeretnék, de ez éppúgy nem megy, mint anno a hízás és az izmosodás :))
Szóval fel a fejjel, biztos találsz majd egy aranyos, rendes lányt, aki úgy fog szeretni ahogy vagy! :))
19/L
van, igen én ilyen vagyok, bár nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy a fiúknak inkább a plázacicák jönnek be, mivel mindig mindenki csak velük foglalkozik az úgynevezett átlagos lányokat akit pl írtál nem is veszik figyelembe, én hiába próbálok egyszerűen nem tudok ilyen lenni, de szerencsére a párom így is elfogad
21L
bocs, nem azért mondom, de ha már ennyire vékony vagy, kicsit legalább magasabb lennél... tudom, sokszor genetika, de próbálj meg egy kis izmot legalább magadra szedni, hogy ne tűnjön úgy, elfúj a szél:) amúgy leírás illik rám, a barátom meg pár kilóval több, mint te, viszont kb 20 centivel magasabb...:"D szóval semmi nem lehetetlen.
16/L
van, nagyon sok ilyen lány van, tapasztalatból mondom. szerintem rossz helyen keresgélsz, már ha keresgélsz egyáltalán. sőt a legtöbb ilyen lány akit ismerek kifejezetten szép is. az meg baromság hogy a fiuk a plázacicákat szeretik. ugyanmár:D
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!