Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tényleg vonzódott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg vonzódott hozzám, vagy csak egy nyári kalandnak fogta fel?

Figyelt kérdés
2 hete egy nyaraláson megismertem egy fiút. Az első pillanattól kezdve nagyon jól kijöttünk.Elmondása szerint nagyon tettszettem neki, és be kell valljam ő is nekem.Szinte az egész hetet együtt töltöttük.A barátai helyett is inkább velem volt.Valahogy mindig úgy alakult,hogy együtt is aludtunk. Mert a kedves barátnőim, mindig idegen pasikat tartottak az ágyamban. :D Így hát felajánlotta,hogy aludjak nála. Nem szexeltünk,nem is nyomult különösebben.Megértette,hogy nem akarok ennyi ismeretség után lefeküdni vele. Sőt egészen pozitívumként fogta fel.Egy pár napig minden rendben zajlott,majd az utolsó nap nem szólt hozzám és el sem köszönt. A nyaralás után 2 nappal be is jelölt egy közösségi oldalon,de nem írt semmit. Én viszont megkérdeztem,hogy haragszik-e valamiért,de azt írta,hogy természetesen nem. És kb ennyivel vége is lett.
2011. júl. 28. 23:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
miért, jobb lenne, ha a myvipre gondolna?! a facebook a legnormálisabb.
2011. júl. 28. 23:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Facebookra gondolok,igen. De nem hiszem,hogy gáz a közösségi oldal kifejezés. :D Bár ez a legkisebb gondom most.
2011. júl. 28. 23:57
 13/13 anonim válasza:
Tökmindegy hogy faszbuk vagy facebook vagy arckönyv! Lényeg az hogy a kislánynak megtetszett a kisfiú és szeretne valami komolyat tőle! Ne adjatok hülye tanácsot neki. Te neked meg azt ajánlom kislány, hogy holnap írj neki egy üzenetet, hogy találkozni szeretnél vele. Elmész vele egy kis beszélgetésre és megbeszélitek hogy kinek milyen érzései vannak egymással :) Tedd meg!
2011. júl. 29. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!