Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg vonzódott hozzám, vagy csak egy nyári kalandnak fogta fel?
Figyelt kérdés
2 hete egy nyaraláson megismertem egy fiút. Az első pillanattól kezdve nagyon jól kijöttünk.Elmondása szerint nagyon tettszettem neki, és be kell valljam ő is nekem.Szinte az egész hetet együtt töltöttük.A barátai helyett is inkább velem volt.Valahogy mindig úgy alakult,hogy együtt is aludtunk. Mert a kedves barátnőim, mindig idegen pasikat tartottak az ágyamban. :D Így hát felajánlotta,hogy aludjak nála. Nem szexeltünk,nem is nyomult különösebben.Megértette,hogy nem akarok ennyi ismeretség után lefeküdni vele. Sőt egészen pozitívumként fogta fel.Egy pár napig minden rendben zajlott,majd az utolsó nap nem szólt hozzám és el sem köszönt. A nyaralás után 2 nappal be is jelölt egy közösségi oldalon,de nem írt semmit. Én viszont megkérdeztem,hogy haragszik-e valamiért,de azt írta,hogy természetesen nem. És kb ennyivel vége is lett.2011. júl. 28. 23:12
1/13 anonim válasza:
Sztem felejtsd el, ha tényleg akarna tőled valamit, akkor ő írna neked.
2/13 anonim válasza:
nem tudom, mennyire nem volt semmi, de nem lehet h csak barátként tekint rád?
3/13 anonim válasza:
Most miért nem bírod elfogadni, ha valaki meleg? :-)
4/13 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy nem is mondasz hülyeséget. Feltűnően ápolt a gyerek. Igazi szépfiú, viszont hihetetlenül okos is. Ezzel fogott meg. De úgy látszik,ennek annyi. Csak hát én mindent a lelkemre veszek. :(
2011. júl. 28. 23:33
5/13 anonim válasza:
akkor Te nem az én pasimra gondolsz xD ennek örülök...az enyém hülye és úgy néz ki mint egy selyemfiú xD nah mind1...csak annyit válaszolnék erre,hogyha csak nyaralni ment oda,lehet,hogy már barátnője van mondjuk és ezért nem nyomult ;)
6/13 anonim válasza:
Ne add fel, kicsit járj a kedvében, hogy kiderítsd tényleg igaz-e a dolog. Ha nem, és ha tényleg úgy történt ahogy írtad, akkor én az ő helyében már írtam volna neked. De hát nem vagyunk egyformák! :) Ha tényleg tetszik a srác, próbálj te szaladni kicsit utána! (Szerintem arra vár!)
7/13 A kérdező kommentje:
Ezt a nem nyomult dolgot úgy értettem,hogy akarta, de miután mondtam,hogy nem akarom, megértette. Viszont azért ecsetelte,hogy mennyire kíván stb. Tehát megvolt a vonzalom.
És csakis tőlem függött a dolog. Állítása szerint nincs barátnője. De hát ki tudja már,hogy mit higgyek.
2011. júl. 28. 23:47
8/13 anonim válasza:
szerintem úgy gondolta, h jó leszel nyári kalandnak. mikor nemet mondtál neki, elfogadta, mert annál értelmesebb/kedvesebb volt h emiatt lekoptasson, vagy még reménykedett h meggondolod magad, de annyira nem érdekelted h most tovább teperjen nálad. vagy az is lehet, h simán nem akar távkapcsolatot, nem mondtad, hogy ugyanott laktok-e.
9/13 A kérdező kommentje:
Közel lakunk.
2011. júl. 28. 23:52
10/13 anonim válasza:
"A nyaralás után 2 nappal be is jelölt egy közösségi oldalon"
Mindenki tudja hogy a faszbukra gondolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!