Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért élnek a 14-18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élnek a 14-18 éves lányok rózsaszín álomvilágban?

Figyelt kérdés
Mindegyik azt képzeli, hogy fenékig tejfel az élet. Ennyire naivak, vagy csak buták, mint a föld(bár a kettő nem zárja ki egymást)
2011. júl. 28. 21:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
54%
22:07 jelenben élsz és mindig boldog leszel? ha egyik nap elköltöd az összes pénzed másik nap hajléktalanná válsz , télleg boldog leszel (y)
2011. júl. 28. 22:15
 22/34 valaki a tömegből ***** válasza:
81%
Mert a média és a társadalmi sztereotípiák ezt állítják be normális vislekedésnek. És ezt általában az emberek elhiszik. Ha megkérdezed valameiküket, miért élnek így, valószínüleg ezt a két választ fogsz kapni. Mert a többiek is ezt csinálják (társadalmi norma hatása), mert a kedvenc celebem ezt csinálja (média hatása). Remélem tudtam segíteni.
2011. júl. 28. 22:15
 23/34 A kérdező kommentje:

Keedves Utolsó!

Nagyra értékelem a kielégítő válaszodat! Ilyesmikre gondoltam, nem hőbörgésre!

2011. júl. 28. 22:18
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

mivaan 14 éves kor felé még gyerek az ember, még jó hogy nem irtották ki belőle az álomvilágot teljesen! persze jó ha érik az ember az idővel. így megy ez.

na lehetne oldalakat írni még.. de mind1, nem pazarlom a szót, attól még nem lesznek érettebbek hogy ezt itt jól kibeszéljük.

2011. júl. 28. 22:20
 25/34 anonim ***** válasza:
77%

Ha mindig a jövőben tervezel, eltervezed az egész életedet előre, hogy minden szép és jó legyen, biztos, hogy nem úgy fog alakulni. Felesleges ennyire előre megtervezni, helyette a jelenlegi, meglévő dolgokra kéne koncentrálni, és azokat élvezni, amíg csak tudod.

Válaszolva az egyik hozzászólásra, nem, nem költeném el az összes pénzemet, mert azért gondolnék holnapra is - nem az a lényeg, hanem hogy próbáljuk értékelni a jelenleg meglévő dolgainkat, embereket, a mostani életet és ezt próbáljuk meg fejleszteni, javítani...

2011. júl. 28. 22:21
 26/34 A kérdező kommentje:
Utolsónak is ment a zöld pacsi!
2011. júl. 28. 22:23
 27/34 RaksashaGirl ***** válasza:
100%

Mert manapság az a menő, ha ők "felnőttesen" viselkednek, tehát isznak, drogoznak, cigiznek, szexelnek.. Csak a következményekbe nem gondolnak bele. Szerencsére a kivételek is vannak elegen, mint pl én, aki olvas, regényt ír, jó, alkalomadtán mértéktartóan iszik, (nem b@szok be mint az albán szamár..), bagót ki sem próbálom, drogot főleg nem, a szexualitás pedig mint téma, nekem oké, mivel éretten tudom kezelni a dolgot. Nem óhajtok 15 évesen teherbe esni. Elég komoly, egy éves kapcsolatom van, ráadásul az első kapcsolatom is, úgyhogy én úgy gondoltam hogy fél év után megejthetjük az első együttlétet is.. Felkészülten álltunk neki a dolognak, óvszerrel, és némi ésszel is a fejünkben, úgyhogy úgy gondolom ez elég felelősségteljes volt részünkről. Anyámmal is átbeszéltem előtte a dolgot, ő is tudott róla..

Úgyhogy nem mindenki él "rózsaszín álomvilágban" ahogy te mondtad (háááányinger.. Utálom a rózsaszínt. xD).

Amúgy nem buták, csak inkább naivak. Ők már "nagyok", mert nagynak érzik magukat, azt hiszik mindent következmény nélkül megúszhatnak, azt csinálnak amit akarnak, mondjuk pl egy buli után védekezés nélkül együtt lenni egy sráccal, mert persze a gyerek "majd vigyáááz".. Csak azt nem tudja hogy a csap néha csöpögni is szokott.. ;)

Azt hiszem eléggé hosszú választ írtam. :D Talán kielégítő lesz számodra. :)

2011. júl. 28. 22:29
 28/34 anonim ***** válasza:
Az mindegy, itt van rozsaszinpitbullg! :))
2011. júl. 28. 22:34
 29/34 LeszNevem válasza:
61%

Mert ugy vagyunk vele, (legalábbis én és pár haverom)

hogy tisztába vagyunk a problémákkal, hogy a világ egyre kilátástalanabb hely, nincs munka, éheznek az emberek, a kormányok csőd szélén állnak, globális felmelegedés etc. Csak éppen leszarjuk. Jó lesz ez az 5-6-7 év az életben talán ha eljutunk fősuliig az is. Aztán robotolunk valami gyárban huszonvées korunktól 30-35 éves korig aztán majd meg halunk, hisz akkora annyira eltorzul ez a világ hogy jobb h nem élünk benne mintha benne élnénk. Igaz, azért torzul el mert nagyon sokan így gondolkoznak és a többit aki buta de nem így akarja a média még jobban elbutítja aztán beállítja a sorba. De van 100000 ember közül 50 aki tanul és tesz a világért de annyi emberrel meg kitörölheti a világ a seggét. Szóval élvezzük azt a pár évet ami hátra van aztán meghalunk. kész :)

"Az élet szívás, aztán mind meghalunk."

Ha engem kérdezel, nem vagyok emo-s megse semmi, de ennek a fajnak már lőttek. Ahogy nézem te még régi vágású vagy, te még építesz, mi sajnos rombolunk (a legtöbben). Bár én védem a környezetet, minden héten az ujrahasznosítóba dobálom a PET eket cigicsikket soha nem dobok mellé tömegközlekedést választom minenképp amikor lehetséges, én próbálok segíteni a jövőn ahgy tudok de magamat már elástam. :/

17/F

2011. júl. 28. 22:35
 30/34 anonim ***** válasza:
69%

még nem tapasztaltak sokat.

a szülők etetik tartják őket, iskolába eljárogatnak, sokan védett burokban élnek.

hogy is várhatnánk tőlük, hogy felelősségteljesen gondolkozzanak, és mindent tudjanak, ha még soha életükben nem kellett semmit csináljanak a bulizáson, tanuláson kívűl?

még csak ezután ismerik majd meg az élet durva részét, a valóságot.

a lányok szeretnek álmodozni...vegyél csak a kezedbe egy nekik szóló könyvet... ilyen Twillight-okat írnak a szerencsétleneknek, tökéletes örökké tartó 1. szerelemmel, a tinifilmek is erről szólnak, hogy a szódásszifonos szemüvegű stérberke összejön a legmenőbb sráccal...a média még rá is dob 1 nagy lapáttal az ártatlan naivságukra, elhiteti velük, hogy mindez lehetséges.

sokan először az 1. szex után koppanak, mikor kiderül, a pasinak csak arra kellettek

sokan akkor, ha elvégzik a sulit, és nem kapnak munkát még a tehéntelepen sem, vagy azért, mert nincs végzettségük, és szétbulizták tanulás helyett maguk, vagy mert nincs szakmai tapasztalatuk (hogy is lenne, ha azelőtt még tanultak).

aztán sokan, ha mindez nem történik, akkor koppannak, mikor meghal valaki, akit szeretnek, és rádöbbennek, sok dolgot nem tudnak a kezükben tartani, nem minden rajtuk áll.

és hogy az élet nem válogat, a jó emberekkel is történik rossz, még csak nem is tehetnek ellene.

remélem elég kielégítő választ adtam

egy már nem álomvilágban élő 20/L

2011. júl. 28. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!