Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú vagyok, és nem egyszer úgy érzem, hogy nincs esélyem a korom beli lányoknál, mért van ez?
Minden 14-16 éves lány 18-24 éves pasikat néz ki magának, én meg nem kellek senkinek.
16F
Nagy baromságot írtak egyesek (pl.: 21:08), mert a fiúk nem érnek később!
A fiúk ugyanakkor érnek, mint a lányok.
A 21:43 leírta a tökéletes igazságot. (Csoda, hogy valaki még látja a valóságot és tud gondolkodni.)
Már sokszor leírtam, de megismétlem. A sok kis ribanc sokkal érettebbnek hiszi magát, pedig nem azok. Hazudoznak itt össze-vissza, hogy azért kell nekik idősebb srác, mert ők érettebbek és biztonságban érzik magukat velük. Igen persze. Csakhogy ezeknek a srácoknak kicsivel több pénze és kocsija is van, ráadásul könnyebben be tudják hülyíteni a kis lányokat. Érdekes, hogy egy 16 éves srác mellett, aki esetleg kondizik, nem érzik biztonságban magukat. Mindegyik csaj már kiskorától kezdne nagybetűs nőnek hiszi magát, de a tőle akár pár hónappal fiatalabb fiúk, de még az egyidősek is csak éretlen hülye gyereke. De persze ő 15 évesen már érett nő, aki aztán felteszi a 4567874. lehetek terhes kérdést?
Nagyon el vannak tolódva a kórhatárok. A tízen éves kis k.rvák a 20-on éves fiúkra akaszkodnak, akik csak megdugják őket, így a 10-es évei végén járó srácok kénytelenek a fialtabbaknál próbálkozni. A legnagyobb vesztesek a 15-16 éves fiúk, akik vagy behülyítenek egy 13 éves kis csajt, vállalva ezzel, hogy a környezete elítéli, sőt kiskorú megrontásáért akár bíróságra is kerül, vagy vár, amíg 20 lesz és könnyebben behülyítheti a 16-17 éveseket.
Szomorú, de ez van.
több pozitív gondolkodás segít mindenkinek, VÉLETLENÜL sem szabad ara gondolni, hogy nem fog sikerülni, hidd el, hogy fog ne kételkedj és akkor fog.
Titok c film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!