Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves fiú vagyok, és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiú vagyok, és nem egyszer úgy érzem, hogy nincs esélyem a korom beli lányoknál, mért van ez?

Figyelt kérdés

Minden 14-16 éves lány 18-24 éves pasikat néz ki magának, én meg nem kellek senkinek.

16F

2011. júl. 28. 21:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagy baromságot írtak egyesek (pl.: 21:08), mert a fiúk nem érnek később!

A fiúk ugyanakkor érnek, mint a lányok.

A 21:43 leírta a tökéletes igazságot. (Csoda, hogy valaki még látja a valóságot és tud gondolkodni.)

2011. júl. 28. 21:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Titok c. filmet, nekem bevállt:P de komolyan, fél éve vagyok együtt egy gyönyörű lánnyal, s mindezt a "Titok"nak köszönhetem:D
2011. júl. 28. 22:18
 13/18 anonim ***** válasza:
vmi ilyesnit érzek énis... Kivételek persze vannak de egy 15éves lánynál tény h nincs sok esélyem... Ahhoz meg kedvem nincs h 12-13éves KISlányokkal foglalkozzak, úgy vettem észre ők éretlenek még... Szval marad a szóló egy darabig...:/
2011. júl. 28. 23:06
 14/18 anonim ***** válasza:
ja 15/f voltam
2011. júl. 28. 23:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Már sokszor leírtam, de megismétlem. A sok kis ribanc sokkal érettebbnek hiszi magát, pedig nem azok. Hazudoznak itt össze-vissza, hogy azért kell nekik idősebb srác, mert ők érettebbek és biztonságban érzik magukat velük. Igen persze. Csakhogy ezeknek a srácoknak kicsivel több pénze és kocsija is van, ráadásul könnyebben be tudják hülyíteni a kis lányokat. Érdekes, hogy egy 16 éves srác mellett, aki esetleg kondizik, nem érzik biztonságban magukat. Mindegyik csaj már kiskorától kezdne nagybetűs nőnek hiszi magát, de a tőle akár pár hónappal fiatalabb fiúk, de még az egyidősek is csak éretlen hülye gyereke. De persze ő 15 évesen már érett nő, aki aztán felteszi a 4567874. lehetek terhes kérdést?

Nagyon el vannak tolódva a kórhatárok. A tízen éves kis k.rvák a 20-on éves fiúkra akaszkodnak, akik csak megdugják őket, így a 10-es évei végén járó srácok kénytelenek a fialtabbaknál próbálkozni. A legnagyobb vesztesek a 15-16 éves fiúk, akik vagy behülyítenek egy 13 éves kis csajt, vállalva ezzel, hogy a környezete elítéli, sőt kiskorú megrontásáért akár bíróságra is kerül, vagy vár, amíg 20 lesz és könnyebben behülyítheti a 16-17 éveseket.

Szomorú, de ez van.

2011. júl. 29. 00:29
 16/18 anonim ***** válasza:
00:29-nak 100000%-ban igaza van:S
2011. júl. 29. 00:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Na és mit csináljak olyan esetben, ha 20 éves létemre alacsony is vagyok és kinézek kb 16nak :D ... emellett nem vagyok sem pénzes, sem kretén. Szóval a magam esze megvan, de túl fiatalnak, avagy "gyereknek" nézek ki.. hiába vagyok 20 mégsem buknak rám, na meg nem is igazán vágyom rájuk, korosztályomban meg emiatt gyakorlatilag még reménytelenebb.
2011. júl. 29. 00:55
 18/18 anonim ***** válasza:

több pozitív gondolkodás segít mindenkinek, VÉLETLENÜL sem szabad ara gondolni, hogy nem fog sikerülni, hidd el, hogy fog ne kételkedj és akkor fog.

Titok c film

2011. júl. 29. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!