Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell aggódnom emiatt a "perverzitása" miatt?
Figyelt kérdés
3 éve ismerem a párom. Sokáig csak közeli barátok voltunk. Mindent elmesélt nekem, még azt is bevallotta hogy imádja az ázsiai lányokat, és minden vágya hogy kipróbálhasson néhány ilyen lányt. Persze időfolyamán ennek nem volt jelentősége, megszerettük egymást, és már 1 éve együtt vagyunk, és jól működik a dolog. A mennykő ott csapott be nekem, hogy kapott egy nagy lehetőséget. 2 hónapra kimegy fotózni japánba. Még csipkelődött is hogy hajtja majd a lányokat amitől még jobban felütötte bennem a faját a zöldszemű szörny. Nem tudok elmenni amellett amit régen mesélt,és tudom hogy mindig bejöttek neki az ilyen lányok, de semmiképp sem tartanám vissza hogy ne menjen, sőt nagyon drukkolok neki. Szeretem őt, de ez a gondolat a "perverzitásáról" kikészít. Ez nem is perverzitás igazából, csak körül lesz véve olyan csajokkal akikről tudom hogy az ideáljai. Nem merem kimutatni neki hogy mennyire félek ettől. Tudom hogy engem szeret, de annyira k***a sz*r belegondolni hogy ez neki olyan mintha paradicsomba csöppenne, és nem biztos hogy akkor számítani fogok... Beszéljek róla neki erről, vagy kár aggódnom emiatt? Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Ha az betegség, hogy annyira szeretek valakit, és annyira megbízom benne, hogy nincs szükség arra, hogy birtokoljam, megmondjam, mit tehet és mit nem, és önzően csak a saját érzéseimet nézzem. Hogyha betegség, hogy nem attól vagyok boldog, ha visszafogom, gátolom és miattam nem teljesítheti az álmait, hanem attól, ha az ő érdekeit nézem, akkor igen....beteg vagyok, halálosan...és boldog vagyok miatta.
2011. júl. 28. 19:44
13/18 anonim válasza:
Ennyi erővel akkor hagyhatnád, hogy megdugjon minden egyes nőt, aki megmozgatja a fantáziáját...
2011. júl. 28. 20:56
14/18 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem tudom lebaszni a 18:03-ast, mert ma is amikor ezen rágódtam pakliba vettem az ő gondolat menetét is még mielőtt leírta volna. Jóképűnek tartom a párom, és lenne rá esélye szerintem hogy kokettálni fog vele minimum két három lány. Bevallom, én is szeretem őt annyira hogy nem haragudnék rá, ha egyszer ez neki minden téren megvalósult álom, de kizárt hogy folytatnám vele azok után. Persze nem kell máris így viszonyulnom olyanhoz ami még meg sem történt, ezért vannak bennem kérdések:S Tényleg az lenne a legtutibb ha kimehetnék vele. Vagy itthon ülök és bízva bízok hogy én is jó vagyok azért...
2011. júl. 29. 00:23
15/18 anonim válasza:
kedves egyik első válaszoló aki hagyná, sőt örülne is ha barátja teljesíthetné egy vágyát még ha az egy másik nővel való együttlét!
Ez úgy néz ki, h ha pl a párodnak Pamela Anderson lenne az álma és valami oknál fogva a környékére kerülne te hagynád, h megdugja?Most ugyanezt írhattam volna egy teljesen htköznapi lányról is aki épp az ideáljai közé tartozik! Akkor azt is hagynád? Neked az kéne,h nyitott kapcsolatban légy a "pároddal" nem? És azt megkérdezhetem, h ti kompromisszumot kötöttetek? Ő is teljesítheti vágyait és te is? Atya ég, ebbe belegondolni is rossz! Te nem vagy normális! Ki az a hülye aki ezt hagyná?Rajtad kívül!
Remélem a kedves kérdező nem veszi komolyan a kommentedet és nem megy ebbe bele!
Ha szeret a párod nem fog megcsalni!!!
2011. júl. 29. 15:49
16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. júl. 29. 20:13
17/18 A kérdező kommentje:
Tudom nem biztos hogy ez hasznos másoknak is itt beszámolni a kérdés kimeneteléről, de azért gondoltam megírom...minden rendben! Kicsit volt némi dráma, és persze sértődéstől kezdve a bizalom téma átrágása.. de számomra is érdekes dolgok derülnek ki időnként a férfiakról/ páromról. Ne féljünk tényleg beszélni:) ebben is bízok most már! köszönöm nektek!
2011. aug. 3. 23:28
18/18 anonim válasza:
Kiváncsi lennék a továbbiakra mi történt mikor visszajött pl... ha van kedved ird meg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!