Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sms-ben szeretném elküldeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sms-ben szeretném elküldeni a pasim poénosan, mert genyó és önzö velem. Hogy tegyem?

Figyelt kérdés
mit irjak,hogy poénos legyen?de ugyanakkor felfogja,hogy vége!
2009. ápr. 6. 19:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
írd neki ezt: "érezted már magad kibodva? hát most itt az alkalom" igazából nem értem hogy lehet valakit "poénosan" kibodni:P
2009. ápr. 6. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
Csak nehogy viszanyaljon a fagyi. Mert én ilyen esetben felkeresem a csajt, és lezörgetek neki olyat, hogy szeme csak úgy csattogni fog. De azon se lepődj meg, ha majd állba fog rúgni. Mert én biztos hogy dózerrel mennék át rajta. Szal ne küldözgess neki semmit, mert így nagyon a gyávaság jön le a szemedből. Légy kemény "legény" állj elé és mond meg nyíltan. Szóval semmi mellébeszéd, mert még kahatsz is pár fülest. Miért azthiszed mert lány vagy akkor nem üthet meg? Deeeehogynem, nagyonis, nem mindenkivel lehet poénkodni. Sőt lehet lezavar rajtad egy FIRST BLOOD MATCH et, amit sztem tutira el fogsz veszteni, mint a szüzességed, na nem idegesítem magam mert még kislány vagy (méghogy poénosan elküldeni) delol, kívánom h rúgjon szájba
2009. ápr. 6. 19:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Talán nem gondolod bunkokám,hogy egy gyenge nő azért akarja poénosan és nem személyesen elküldeni a pasit,mert az is egy ekkora agressziv vadállat mint te?Megbántani nem akarom csak vegye a lapot.sajnos olyan világot élünk ahol egy pasi simán megüthet egy nőt.rohadjon meg az ilyen tudod!remélem nagyobb fiunak érzed magad miután megütöttél egy nőt.kivánom,hogy 2 kredencel kerülj szembe és azok rendezzenek el téged ahogy te egy gyenge törékeny nőt!
2009. ápr. 6. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
de egy szemét miért ne küldhetné ugy ahogy akarja jajj egy lányt szájba rúgni normális vagy inkább tégedd kéne istenem hová fajul a mai férfi tásadalom te szent ég (tisztelet a kivételnek)
2009. ápr. 6. 19:14
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
félreértés ne esék, eddig még nem történt meg, mert eddig még nem poénkodtak velem így, de ha megtörténik bimm-bammmm zsan klód os pörgő :D
2009. ápr. 6. 19:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
19.20-es: csak tudd, hogy akkor visz a rendőrség. És ők kicsit jobban értenek a pörgőrúgáshoz, mint te. Meg a börtöntársaid is.
2009. ápr. 6. 19:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

te hogy éreznéd magad pl akkor ha az egyik közeli hozzátartozód halálát elpoénkodnák neked két mondatba h " ne érezd annyira rosszul magad miatta "

na most akarj ilyen hülyeséget csinálni

2009. ápr. 6. 20:31
 8/12 anonim ***** válasza:
16%
esetleg felnősz hülyelány aztán ráérsz poénkodni
2009. ápr. 6. 22:02
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

TE ne legyél olyan bunkó, mint ő. Küldd csak el személyesen. Valami népesebb helyen, ahol nem nagyon ugrálhat. Ott el is magyarázhatod, miért küldöd el, és miért ne keressen többé.

Ha csak megírod neki, akkor is megkereshet - olyan helyen, ahol nem is számítasz rá! Az jobb lesz?

2009. ápr. 6. 22:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Szeretnéd, hogy én - a többiekkel ellentétben - a kérdésre válaszoljak? (:

Én is csináltam egyszer ilyet, de a pasi teljesen megérdemelte. Az SMS meg eléggé tömör volt és lényegre törő :D

"Mától szingli vagy (;"

2009. ápr. 7. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!