Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek közül melyiket vegyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek közül melyiket vegyem neki szülinapra? Egyéb 5let?

Figyelt kérdés

barátom 7végén lesz 20. éves.

és már agyalok mit vegyek neki, mivel focizik ezért sütök neki egy fél focilabda alakú tortát. Az lesz az egyik ajándéka

De melyiket vegyem neki ezek közül még?:

-Sportpedál szett a kocsiba (vezet, és imádja a sportautókat)

[link]

-biztonsági övre szerelhető övvédő...

[link]

vagy egy ilyesmi férfi öv:

[link]

Vagy együtt pl. sportpedál szett és övvédő vagy csak külön öv

Mindet nem akarom mert nem szeretném hogy hülyén érezze magát, hogy esetleg sokat költök rá, és nem tud ennyi értékűt visszaadni szülinapomra.

De mégis szeretnék valamit aminek örül és tök menő:) És hasznát veszi, és nem égek be vele.

2011. júl. 28. 16:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én egy távirányítós autómodellt vennék neki, annak szerintem nagyon örülne ha nem az a merev komoly fajta :)
2011. júl. 28. 17:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Pl egyedi rendszámtábla?
2011. júl. 28. 17:12
 13/20 A kérdező kommentje:
utolsó az drága...és engedély is kell hozzá:(
2011. júl. 28. 17:15
 14/20 anonim ***** válasza:

Ohh, azt nem tudtam.. most találtam viszont ezt a cikket:

[link]

2011. júl. 28. 17:15
 15/20 A kérdező kommentje:
ja most nézem... transzmittere is vaN:((
2011. júl. 28. 17:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Bár ahogy nézem, mostanra az árak picit magasabbak lehetnek.
2011. júl. 28. 17:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha ennek a srácnak mindene van, mit vehetnél neki?!:( Marad az autó...:D
2011. júl. 28. 17:18
 18/20 A kérdező kommentje:

francba:( fogalmam sincs mi legyen:S annyira tervezem hogy jó cuccot kapjon... de már semmi 5letem:(

mert az a baj hogy megveszem pl a pedálszettet, a kormányhuzatot az övvédőt és nem használja tuti megsértődök:S ismerem magam:((

2011. júl. 28. 17:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy törzskönyves kutyát. valami magas energiatartalmú amstaffot vagy pitbullt.
2011. júl. 28. 17:21
 20/20 A kérdező kommentje:

:DDD köszi, van kutyája:D

bár lehet nem ártana neki egy jó kiállású kutya tekintve h barátom is hiperaktív:D ellennének együtt xD

2011. júl. 28. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!