Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kardnak, Csatnak, F*sznak, Kutyának és K*rvának bal oldalon van a helye, az "asszonynak" jobbb oldalon?
Figyelt kérdés
Mi ez a hülyeség?Most olvastam.Egyéként a barátom is mindíg azt mondja,hogy legyek a jobb oldalon,mert bal oldalt a k...ákat viszik.
Ezt annyira hülyeségnek tartom.Valami régi szokás vagy mi?
Én a bal oldalon szeretek menni,nekem így kényelmes.
Van olyan ember aki ez alapján azt gondolja egy nőről,hogy K..?:D
21/L
2011. júl. 28. 13:55
11/18 anonim válasza:
Hát nekem eszembe sem jutna valakit K-nak nézni ezért. Teszek az ilyen illemszabályokra. Úgy járunk, sétálunk ahogy kényelmes, ahogy spontán jön, nehogy már egy ilyen dologban is eleget kellene tenni egyes emberek elvárásainak.
12/18 napietus válasza:
jobbról kéne menned. amúgy hogyhogy így kényelmes? a táskád nem ütközik folyton a pasidba?
13/18 A kérdező kommentje:
Pont ezért,én baloldalt hordom a táskám:)
2011. júl. 28. 14:55
14/18 napietus válasza:
egyébként azt kétlem, hogy bárki emiatt k-nak nézne, de az valószínű, hogy azt gondolják a pasidról, nem tanították meg viselkedni.
15/18 anonim válasza:
Ennek az illemszabálynak az volt a lényege eredetileg, hogy a bal oldalon volt a kard, így az asszony mát nem fért oda, kényelmetlen lett volna. Mivel ma már viszonylag kevés férfi hord kardot ott mész ahol akarsz.
16/18 anonim válasza:
Helyes a megállapitásod. Hülyeség. A barátod valami régi mondokát idézget. De akkor amikor ezt mondogathatták, a barátnöt a K kategoriába sorolták. Vagy a hites felesége vagy netán? Mert ugy-e az asszony az. Szoval nyugodtan mondd meg a barátodnak, hogy vegyen feleségül, majd akkor mész a jobb oldalra. Azonkivül az illem sem mindig bal oldalra rendeli a F-t. Ha pl. olyan helyen mentek, ahol a jobb oldalrol valami veszély várhato, akkor a F-nak van ott a helye ( Pl. keskeny járda, ahol az autok veszélyes közelségben vannak.)
17/18 anonim válasza:
És mi van a balkezesekkel?Jobbal húzom ki a kardot majd átadom a balkezembe?Baromság az egész,középkori humbug abból az időből amikor még nem csinálhattál semmit a "csúnya" kezeddel....
18/18 Impearl válasza:
A kardra, a nőre, és a kutyára tudom a megoldást: A kardot azért viselik bal oldalon, mert az emberek többsége jobb kezes, a jobb oldalról nem tudná gyorsan kirántani szükség esetén. A nő szintén ezzel összefüggésben halad a férfi jobb oldalán: a kard kirántásakor a bal oldalon megsérülhetne. A kutyát szintén fegyverként (lásd: kard) vezetik a bal oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!