Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudja eldönteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja eldönteni, hogy mit akar?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Találkozgattam egy lánnyal még régebben, megvoltunk meg minden, aztán megvolt az a híres első csók,bújt hozzám,meg ölelgetett, aztán másnap már olyan bizonytalannak tűnt, nem tudta , hogy akar-e velem találkozni, inkább lelépett a barátnőjével, húzta az agyamat,persze én meg belezúgtam. Aztán mikor már majdnem sikerült elfelejtenem pár napja találkozni akart,találkoztunk, megint enyelegtünk,faltuk egymást, aztán másnap is,majd kezdtem megint ezt a dolgot érezni,hogy nem tudja, hogy mit akar, vagy is konkrétan megírta, hogy nem tud dönteni. Tudom, hogy elég bajos családi háttere van, én meg is értem, mondtam neki, hogy én megpróbálnám bearanyozni minden napját, ha engedné.. Kezd kicsit elegem lenni ebből az egészből, és úgy érzem kihasznál. Most csak játszik velem, vagy akar valami komolyabbat is? Már több mint 1 hónapja ismerjük egymást, szerintem az alatt bőven eltudta volna dönteni, hogy mit akar.
2011. júl. 28. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet van egy másik férfi is a dologban és köztetek vacilál.
2011. júl. 28. 12:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Ahogyan ismerem nincs neki, de aztán ki tudja. Ma is találkozunk elvileg, ha lesz egyáltalán belőle valami. Úgy érzem most , mintha megakadtunk volna egy fordulópontnál, tehát együtt is vagyunk meg nem is. Ő írta, hogy nem tudja, hogy hogyan döntsön, csak már lassan elegem van a bizonytalanságából fakadó várakozásból.
2011. júl. 28. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmiképpen se rohand őt le, h "na akkor döntsd már el mit akarsz".Soha nem tudhatod, h mik voltak a múltjában, lehetséges egy rossz párkapcsolata volt és fél újat kezdeni... Vannak olyan lányok akik nehezen adják be a derekukat, mert nem akarnak könnyű prédák lenni:) Hiszen te is biztosan ismered azt a mondást, h: "A tiltott gyümölcs a legédesebb" :) 17/L
2011. júl. 28. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is átestem már azon, amit leírtál. Nem a te szemszögedből, én is olyan lány vagyok/voltam, aki képtelen volt dönteni. Azóta boldog párkapcsolatban élek több, mint egy éve. Várj rá türelemmel, ne akaszkodj rá, de éreztesd, hogy vele akarsz lenni. A lényeg, hogy légy türelmes és kitartó! Lehet, hogy fél attól, hogy valami rosszul fog elsülni, és fájni fog neki. Időre lehet szüksége, amit muszáj neki megadnod, ha tényleg vele akarsz lenni!

Nem könnyű, tudom, de én szorítok nektek!:)

2011. júl. 28. 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem támadtam le , ő mondta konkrétan, hogy nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Én szívesen várok rá, csak néha úgy érzem, hogy nem is érdekli az egész.
2011. júl. 28. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!