Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti járnátok cigány sráccal?
igazából azt se tudtam, hogy több féle van.. :D
de pl. te is teljesen normálisnak tűnsz most írás alapján meg minden, de valószínűleg utcán rád se mernék nézni. így alapból ki van zárva az ismerkedés :D szóval hát ja..
Próbáljuk ki!
Csak a vicc kedvéért.
Tisztelet a Magyar népnek ezekért a kommentekért.
Cigány csaj vagyok és magyar a barátom.Mikor megismerkedtünk problémája volt azzal hogy én cigány vagyok,aztán észbe kapott és időközben kiderüt hogy több komoly és futó kaland után én lettem az első szerelme.
Na mármost Tisztességesen tanulok 4,5 az átlagom,normálisan élek és ezért befogadott a társadalom.Voltak olyan idő szakaim mikor én is az ő életüket éltem...nem tudtam viselkedni,loptam,csaltam és hazudtam.Már ez megváltozott,már nem lennék képes ellopni senkitől semmit,mert mi lenne ha engem lopnának meg??Tehát vannak rendesek is csak épp a Tv-ből a Hírekból kell tájékozódni és nem a valóságot megnézni.Üdv minden kedves rasszistának.UI:Utálom a fajtámat,mert undorítóan szánalmas retkes lopós emberek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!