Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti járnátok cigány sráccal?
Volt már cigány pasim egyszer,de soha töbet. Hatalmas nagy bunkó volt.Mindig hazudoztt(mint álltalában a cigányiok).
22N
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:55
Ezek miatt utálják a magyarokat és jogos. Volt benne igazság, amit írtál, de mégis baromság.
bocs, de én nem járnék cigánnyal.
alapból nem szívesen nem ismerkednék meg vele, meg ott van azért a környezetem is, hogy mit gondolna. meg tényleg, nem egy barátomnak volt már problémája cigányokkal... és tényleg én nem szeretem a kemény rasszizmust, és a cigányokra se mondok semmi rosszat, csak félek tőlük.
17/L
1. 1:47-es Teljesen megértelek, én sem szerettem volna pont cigány lenni, de sajnos ez van. Egyébként az embereket viselkedés alapján kéne sorolni, nem faj szerint... Nekem a legjobb barátom egy arab srác, aki szintén utálja a cigányokat de engem elfogadott. Tehát ezzel oda akarok kilyukadni, hogy meg kell ismerni utána húzódzkodni.
Ráadásul vissza lehet gondolni Martin Luther King-re is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!