Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Olyan ügyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Olyan ügyetlen vagyok.

Figyelt kérdés
Nem egy konkrét esetben. Csak úgy általában. Minden kiesik a kezemből meg ilyenek. Köz és önveszélyes is vagyok. Véletlenül fejbe vágom a páromat, kiverem a kezéből a telefonját stb... Nem tehetek róla ezt ő is tudja..Sose haragszik érte, vagy hát megpróbál... Nem szeretek fájdalmat okozni neki...:S Múltkor kicsit kiakadt és meg is mondta hogy állandóan megütöm véletlenül. Kicsit haragosan mondta azt hiszem.De tényleg nem tehetek róla és annyira rosszul esett... :(
2011. júl. 27. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Az tündi bündi. :D
2011. júl. 27. 21:57
 2/10 Daniel222 ***** válasza:
80%
Járj feltartott kézzel.
2011. júl. 27. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem dobjad és legyél az én barátnőm :D nekem bejön ;)
2011. júl. 27. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
olyan vagy mint én : IDEGES , IDEGBETEG !! nekem nincsen barátnöm azért vagyok ideges !!
2011. júl. 27. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
De ha meg lesz barátnőd akkor leütöd szerencsétlent, és megint csak ott vagyunk, hogy IDEGESKEDSZ!
2011. júl. 27. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok xD Múltkor barátommal, meg tesómékkal elmentünk kirándulni, és kb 4x kellett elkapjon, h ne vágódjak el. Utána meg az árokból szedett ki, mert bicajozni voltunk, és hát beestem. Tegnap meg bukósisakkal lefejeltem .. xD De mindig csak kinevet.. :)
2011. júl. 27. 22:21
 7/10 A kérdező kommentje:
khm..lány vagyok :D Énis lefejeltem cross sisakba :P Üdv a klubban! :D
2011. júl. 27. 22:29
 8/10 A kérdező kommentje:
De ami viszi az első helyet:..lelőttem..csúzlival..:S xD
2011. júl. 27. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez még nem akkora baj.

Bár az efféle ügyetlenség engem személy szerint nagyon fel tud idegesíteni néha.

Ilyenkor legszívesebben nyakon b.sznám az illetőt és leordítanám, hogy "te hülye kétbalkezes idióta, azonnal vedd fel, amit leejtettél!"

2011. júl. 28. 11:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Még jó hogy ő így reagál :D Tuti még egyszer leejteném ha így rámförmedne
2011. júl. 28. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!