Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lett a 21. század...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lett a 21. század elejére ilyen sok céltalan, ügyetlen, magányos pasi? Régebben sokkal kevesebben voltak.

Figyelt kérdés
Lánycsúfoló, gyerekeskedő alakok kíméljenek!
2010. máj. 27. 21:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Egy képpel válaszolnék:

[link]

2010. máj. 27. 21:20
 2/25 anonim ***** válasza:
Mert a népesség ugrásszerűen növekszik az ipari forradalmak óta.
2010. máj. 27. 21:21
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Túl magasak lettek az elvárások. A média ugyanis az izmos sikeres okos pasit reklámozza.

Sokan úgy érzik, nem felelnek meg ezen kritériumoknak, ezért van ennyi magányos pasi...

2010. máj. 27. 21:22
 4/25 anonim ***** válasza:
46%
Azért mert túl nagyok a követelmények.Ahhoz hogy sikeres legyen valaki a nőknél ahhoz jó magasnak kell lenni 180+ és izmosnak is, meg jóképűnek, és az sem árt ha gazdag az illető.Na most ezt elérni nem könnyű, a nők meg gúnyolódnak azokon akik nem ilyenek, azt tapasztaltam hogy a nőknek csak a külső számít, olyan kapcsolatot meg nem akarok amiben csak a testemért/külsőmért szeret valaki, így inkább magányos vagyok.
2010. máj. 27. 21:23
 5/25 anonim ***** válasza:
53%
21:23as szerintem te nem lehetsz több 25 évesnél vagy nem megfelelő körökben mozogsz. Az érettebb nők egyáltalán nem így gondolkodnak.
2010. máj. 27. 21:26
 6/25 anonim ***** válasza:
20éves vagyok, hát figyelj én ezt így tapasztaltam, elszomorít hogy így van, az idősebb nőket meg nem érdeklem mert fiatal vagyok és szerintük még éretlen hozzájuk.
2010. máj. 27. 21:30
 7/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég sok az életképtelen pasi. Akiket én ismerek, azokat az anyja nagyon elkapatta, a legdurvább: egyik exem pl. nem tudott kenyeret vágni, mert sose próbálta, és a körmeit se tudta levágni 23 éves fejjel. Mondanom se kell, hogy a kapcsolatunk nem tartott sokáig... :D A céltalanságot szintén az okozhatja, hogy sose voltak motiváltak abban, hogy elérjenek valamit, hisz a popsijuk alá tettek mindent. Azért a nőkben legalább ott van a bizonyítási vágy, hogy igen, vagyok legalább olyan jó, mint bárki más... Az életképes hím egyedeket megkérném, hogy a fentieket ne vegyék magukra. Köszönöm.
2010. máj. 27. 21:30
 8/25 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy régebben sokkal kevesebben voltak?

Amúgy egy lehetséges oka lehet a könnyebb létfenntartás, nem kell már a szántásban dolgozni 7/24, nincsenek háborúk, és társai, és több szabadideje marad az embernek.

2010. máj. 27. 21:32
 9/25 anonim ***** válasza:
74%
Nem a férfi ügyetlen, csak KEVÉS A VALAMIRE is való nő.
2010. máj. 27. 21:34
 10/25 anonim ***** válasza:
65%
A népességnövekedés az egyik ok.A másik a kupik eltörlése.Régen apu vett egy tíz alkalmas bálcát a fiának minden hó elején.Megismerte a női testet már fiatalon,ma meg megy a puncipara,meg a pszichológus.
2010. máj. 27. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!