Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lett a 21. század elejére ilyen sok céltalan, ügyetlen, magányos pasi? Régebben sokkal kevesebben voltak.
"a nők önállóbbak lettek, megteremtik maguknak az egzisztenciájukat"
Talán ez az egy érv ami meggyőzött az itt elhangzottak közül. Régebben egy nőnek érdekében állt, hogy magához láncoljon egy férfit. Ergó ahhoz le is kellett feküdni hozzá, de mivel régebben a fogamzásgátlás abból állt, hogy vigyázunk vagy nem csináljuk ezért házasság kellett hozzá. Megvolt a nőknek az oka miért vadásszanak férjre, miért tegyenek meg mindent azért, hogy megházasodjanak. Manapság miért tennék a férfitól megkapnak mindent a házasság nélkül is. Szex már nem egyenlő a terhességgel. Dolgoznak eltartják magukat. Lehet hülye eszmefuttatás, de én ezt tartom logikusnak ezért lehet, hogy több férfi marad magányos.
Mitől lett a 21. század elejére ilyen sok céltalan, emberileg nulla magányos nő? Nem tudom hogy volt régebben, de hányingerem van tőle, hogy a lányoknak( a szépeknek és a csúnyáknak) nincs semmi hobbijuk és emberileg dögunalmasak.
A kérdésre az én kérdésem a válasz. Mindneki képes magának egzisztenciát teremteni és könnyen kiszújuk azokat,akik nem. Mert az eddigi férfi és nő "tapadókorongok" akik egymás nélkül senkik voltak,egymásba kapaszkodtak már nem tudnak hová tapadni és kihullanak, magányosak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!