Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lett a 21. század elejére ilyen sok céltalan, ügyetlen, magányos pasi? Régebben sokkal kevesebben voltak.
"A népességnövekedés az egyik ok.A másik a kupik eltörlése.Régen apu vett egy tíz alkalmas bálcát a fiának minden hó elején.Megismerte a női testet már fiatalon,ma meg megy a puncipara,meg a pszichológus."
Ezt lefordítanád magyarra? Komolyan érdekel.
Még azt hozzátenném, hogy ma már mindenki elválik. A nőknek azért nem volt régen akkora magabiztosságuk, mert tudták, hogy akihez hozzámennek, amellett ott is kell maradniuk. Tehát nekik is veszélyes volt a dolog, mert nem lehetett akárkit választani, és ilyen értelemben ki voltak szolgáltatva a férfinak, hisz ha rosszat választanak, akkor az szívás, de ha nem választanak, akkor meg vénlányok maradnak. Ma meg már mindenkinek a karrier az első, menő az, ha valaki "szingli" (kitépném legszívesebben annak a nyelvét, aki ezt a szót használja), a nők nyugodtan válogathatnak, hiszen akárkitől elválhatnak, már ha egyáltalán összeházasodnak, de manapság már az se mindig működik... Ezért hát marad egy réteg alfa hím, aki mindig sikeres, mert vagy ki vannak gyúrva, vagy pénzesek, a többi meg megy a levesbe a nők meg válogatnak.
Hidd el, vannak még azért jópáran, kiknek vannak céljai és el is érik öket, mert addig nem állnak meg. Az ügyetlenség jó kérdés, szexben talán az egoizmus, tehát nem érdekli, hogy a partnernak jó e. Hozzátenném, sok Nö hiányolja a férfiakból a szenvedélyt és a törödést ilyen téren.
És, ha jól megfigyeled, divat ha valaki Nöies, úgy néz ki mint egy homokos. Ebböl adódóan, már nem is csinál meg olyan dolgokat, mint egy igazi férfi.
21/F
A bálca olyasmi volt,mint egy belépőjegy,vagy egy tíz alkalmas bérlet,amit adott kupiban lekefélhettél.
Régen a dugásra úgy tekintettek,mint manapság a jogsí megszerzésére.Ha az örömlánynál megtanúltál dugni,készenálltál akár a házasságra is,mert egy középosztálybeli fiú,ezen a téren is művelt és gyakorlott.
"Ahhoz hogy sikeres legyen valaki a nőknél ahhoz jó magasnak kell lenni 180+ és izmosnak is, meg jóképűnek, és az sem árt ha gazdag az illető."
Tudod hány törpenövésű, pocakos, nyomifejű, csóró csávót láttam fullos bombázóval? Szerintem inkább az a nagy helyzet, hogy a nők a nagyszájú, bunkó férfiakat szeretik, kinézettől és pénztárcától függetlenül, aki visszafogott, félénk az nagyon nehezen csajozik be, főleg hogy ahogy már más is említette, a nők többségének az egója minden férfiét 4-szeresen felülmúl, bölcsész-büfés-ruhatáros hallgató csajoknál ezt még lehet 10-el szorozni, ronda csajok szintén 2-szer többet képzelnek magukról mint a szépek. De persze a nők normális 10%-ával kell foglalkozni, akiket meg úgyis szem elől tévesztenek a férfiak többsége.
Tény, hogy a jelölt ne legyen nálam alacsonyabb még akkor se, ha felveszek egy magassarkút
Olvasd el légyszíves ezt a mondatodat még egyszer:D
Ez szerinted nem nagy követelmény?Szinte minden nő így gondolja ahogyan te, és én ezeket a követelményeiteket írtam le, én 175 vagyok, így sok esélyem nincs még egy 165 centis csajnál sem... és sokan vannak 175 alatt is, ők mihez kezdjenek?Próbálkozzunk a 150 körüli lányoknál? Belőlük sajnos nagyon kevés van.
Mert a médiában azt nyomatják,hogy csak ha kigyurt vagy és mellette pénzes,na meg befolyásos,akkor van esélyed a csajoknál. Jah,és legyél élsportoló,de csak focista vagy deszkás,a többi nem számít sportnak. S sok nő ehhez igazítja az igényeit,az első pár mondatban,ha megtetszel neki,arról puhatolózik,hogy állsz anyagilag...(főleg az idősebbek)
Az is igaz,hogy a nőknek nagyobb egojuk van,mint nekünk,pasiknak. alig lehet letörni belőle :P
Am sportolok,jól tanulok,intelligens vagyok és folyamatosan küzdök a céljaimért,határozott vagyok és emellett megbízható...Volt több barátnőm,de nagyon sokan azzal az indokkal utasítanak vissza,hogy nem járok hétvégente bulizni("én pörgős vagyok,te pedig nyugodt,ez igy nem menne"). Ha pedig otthonülő lányt keresek,azok meg vagy nem az eseteim külsőre,vagy azt mondják,túl sok vagyok.
Pasi részről,igaza van a nőknek,rengeteg haverom meg sem próbál csajozni,inkább sajnálja magát. s hogy ez miért van? Mert tudjuk a TV megjelenése óta,hogy nem kell párod legyen ahhoz,hogy jól érezd magad. Elég egy számítógép vagy egy oldschool autó(ami ráver a mercire,meg bmw-re de az persze nem számít a nőknek...).
Nőknek kevesebb igényt kellene támasztani,pasiknak meg több tökösség. Egyből nem lenne ennyi magányos férfi...
a nők önállóbbak lettek, megteremtik maguknak az egzisztenciájukat, illetve magasabbak az elvárásaik anyagilag és a férfiak kinézetét tekintve is (bár ők maguktól nem várnak el olyan sokat), többet válogatnak, könnyebben váltanak partnert, mint régen, kritikusabbak lettek és elfelejtettek kedvesek lenni, ez pedig szorongást okoz a férfiakban
a kedves, odaadó, szeretni való nők, akik igazi anya típusok ma már ritkák, pedig még mindig rájuk lenne igény
egyszerűen megváltozott a férfiak körül a világ és a nők, a férfiak pedig nem győzik kapkodni a fejüket, követni az elvárásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!