Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lenne a kérdés, hogy szerintetek ciki volt neki amikor jártunk? 16/L
Szíjasztok!
Márciustól elkezdtem járni egy sráccal , aki az osztálytársam is volt egyben.Én nagyon szerettem őt, és állítólag ő is engem,amiben most már kételkedem.Amikor jártunk azaz 3hónap alatt senki nem látott minket együtt.Egyszer egyik osztálytársunk kérdezte órán,hogy igaz-e hogy járunk ő meg ránézett utána rám,és annyit mondom hogy igen van csajom.Az is baja volt .hogy a családom meg akarta ismeri.Így tehát szakítottam vele múlthónap közepén, erre ma kint volt neki facebook-on kapcsolatban van ...-al.Hozzá teszem ,hogy mi még facebook-on se írtuk ki.hogy járunk.Szerintetek ciki voltam számára és ez azért van??
Szerintem nem szégyellt. Én is úgy gondolom, hogy 2 vasat tartott a tűzbe... Igaz, hogy te szakítottál vele, de úgy látszik nem is bánta. Attól mert nem szeretett úgy igazán, még nem biztos, hogy csúnya vagy. Hidd el valakinek te vagy a világon a legtökéletesebb, csak meg kell találnod! Lehet már holnap rálelsz, de lehet, hogy csak 10 év múlva.
Nekem kicsit pesszimistának tűnsz, magadban keresed a hibát. Pedig egyszerűen nem mindenki illik össze mindenkivel. Még sok ilyen lesz, nem szabad magadba zuhanni, próbálj meg pozitívabban gondolkodni magadról!
köszönöm válaszokat én úgy gondolom ez nem volt részemről nagy kérés h.jöjjön el és a szüleim hagy ismerjék meg de a pasik nem lehet megérteni..meg ugye minket se csajokat...
és persze h.magamban keresem a hibát amikor egyiknapról a másiknapra olyanok voltunk egymásnak mint 2idegen és persze h.elgondolkoztam azon h.mit csinálhattam rosszul de már rá jöttem..
de arra már eltudom jönni hozzánk h.lefeküdjünk nah erre mit mondassz???
mert nem azzal volt baja h.anyuék hanem azzal h.a kolesz miatt nem tud kijönni érdekes h.akkor ki tudott ennyit a pasikról ő szégyelt engem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!