Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történt az első csókotok? Váratlanul ért-e? Bénázott-e valaki? Hogyan csókolóztatok? Hány évesen?
20 évesen... Azzal a fiúval akibe fél éve szerelmes voltam, de én azt hittem, csak barátként tekint rám. Aztán egyszer együtt voltunk egy rendezvényen, kettesben sétálgattunk, beszélgettünk, és csókkal végződött... :) Annyiban volt váratlan, hogy 10 perccel a csók előtt még abszolút nem gondoltam volna, a csókhoz vezető percekben viszont egyre egyértelműbbé vált, hogy mi a terve... :)
Nagyon boldog voltam, azóta is együtt vagyunk (másfél év).
22.
18 eves volt a fiu, es en eroszakoskodtam vele (mar nehany honapja egutt toltottuk a szabadidonket, és mar turelmetlen voltam). Ha en nem lépek, a mai napig is varhatnek ra, hogy egy fiu megcsokoljon...
Én vagyok, aki azt irtam, hogy 22 evesen.
És nagyon kivantam, es igenis meg volt az eros elkepzelesem rola, hogy muszaj a szajamat az ovehez szoritani, es belenyalogatni a szájába, mert belehalok, ha nem.
Szerintem nem szabad olyat csinalni, amitol jobban félsz, mint amennyire kivanod, ezt az elet minden dolgara ertem, de legfokepp a szexualis tartalmu dolgokra.
A barátom 12.szülinapján.
Születésnapi parti volt náluk,ott voltak a szülei,rokonok,néhány barátja meg én.Amikor estére mindenki elment én még egy kicsit maradhattam,fölmentünk a szobájába.Kettesben voltunk beszélgettünk és ő adott egy puszit a számra aztán én pedig igazából megcsókoltam.Nagyon izgultam de szuper jó érzés volt tisztára lázba jöttem tőle:D
Én még csak 11 éves voltam de klassz élmény volt.
15 évesen.
Tetszett egy fiú, ezt elmondtam neki, kiderült hogy én is tetszem neki, bementünk egy terembe, elmondta hogy szeret, aztán megcsókolt:)Meglepődtem picit, szerintem nem bénáztunk, neki is, meg nekem is az első volt.:))
Azóta is együtt vagyunk, most lesz fél éve, olyan boldog vagyook.:))
16/F
15évesen volt az élső és az én szemszögemből nem volt váratlan hisz én kedteményeztem b.nőm azt mondta h nagyon meglepő volt és furcsa de feledhetetlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!