Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Hagyjam e,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hagyjam e, vagy sem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy van egy srác,akivel minden év júliusában találkozok egy fesztiválon és összejövünk,de csak 1 napra.Ez igy volt most is,csak eddig én kezdeményeztem,most viszont ő.Szóba hoztam,hogy mi lenne,ha kicsit komolyabbra fordulna a dolog,de szerinte túl nagy a távolság köztünk és ezért nemet mondott.Ilyenkor mit csináljak?Hajtsak rá,vagy hagyjam az egészet?Meg egyáltalán ő mit gondolhat?
2011. júl. 27. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Azon az egy napon is arra gondol, hogy de megbasználak cica csak nem hagyod magad...

engedj az érzésnek :)

Soap

2011. júl. 27. 17:55
 2/6 A kérdező kommentje:
rácáfolok...nem hajt a szexre,ugyanúgy ahogy én sem...
2011. júl. 27. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Elég egyértelmű,hiszen a sztoriban benne van a válasz is. Te rákérdeztél a dologra és nemet mondott. Nyilvánvaló, hogy ő tényleg egy 1napos kapcsolatnak gondolja. Legyen benned büszkeség, és akár mennyire nehéz engedd el! Hiába fogsz rá nyomulni, ha a szemedbe megmondta hogy nem akkor virtuálisan is ugyan azt fogja mondani...:/
2011. júl. 27. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Mekkora az a távolság?
2011. júl. 27. 17:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Távolság az nagy.Külfölön sulizik,viszont sűrűn hazajár..
2011. júl. 27. 18:02
 6/6 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd küzdj érte beszélj vele és ha tényleg sokat jelentesz neki akkor bisztos megoldjátok valahogy:)))))
2011. júl. 27. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!