Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem ért meg? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melinda- kérdése:

Miért nem ért meg? Ti mit javasoltok?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Van egy 13 éves fiu akit nagyon szeretek és ő is engem! De amikor anyuval a fiukrol beszélek mindig a szexre tereli a témát de oké én megértem hgoy nagyon vigyázak és erre én is odafigyelek de én a fiukrol kérdeztem nem a szexről.... És htá nem engedi hogy azzal a fiuval járjak mert hát ő ettől a dologtol fél meg hogy még tul kicsi vagyok...De ő rendes fiu rendes családbol származik szoktunk hülyéskedni nevetgélni...De anyu nem érti meg hogy egyből né se az ágyba akarok menni hanem csak kézen fogva járás meg max ölelés ha neki így teccik csak engedje meg hogy járjunk oké félt megértem de miért nem figyelj rám miért nem ért meg engem???
2011. júl. 27. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
nem akarlak rosszba vinni de azok a szülők akik tiltással nevelnek hazudni tanítanak csak :/ nekem sem örülnek a barátnőm szülei.....de szerintem először mondd meg anyukádnak h most először halgasson végig téged és utána szóljon csak bele abba amit mondasz neki :)
2011. júl. 27. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a választ! :D
2011. júl. 27. 17:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Amugy amikor valamit megtiltanítanak akkor elkezdek hazudozni és még csodálkoznak hogy hazudok..:/
2011. júl. 27. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg szereted akkor ne hagyd veszni :) ELső voltam :P
2011. júl. 27. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!