Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott-e a méretről vagy nem az ex barátnőm? (azért ide írom mert csak értelmes válaszokat szeretnék)
Figyelt kérdés
19 éves vagyok a barátnőm 17 éves. Mikor veszekedtünk azt mondta, (nem tudom sértésnek, viccnek, vagy komolyból mondta) kicsi a "farkam. A mérete: hosszúság 17,5 cm
átmérője 5cm
illetve: kerülete:15 cm
2011. júl. 26. 19:58
11/13 A kérdező kommentje:
Aki értelmes válaszokat küldött annak nagyon köszönöm! sokkal jobban érzem magam! Amúgy annak a 20 éves lánynak üzenem hogy biztos vagyok benne hogy az a srác balfék és hazudott hogy csúnya :)
2011. júl. 26. 20:33
12/13 anonim válasza:
elég nagy, tényleg kicsi neki, akkor mondd azt, hogy benne meg tapsolni lehet
13/13 anonim válasza:
Nem kicsi, szerintem teljesen átlagos. Én inkább azon gondolkodnék, hogy a barátnőm 17 éves létére honnan ilyen tájékozott a méreteket illetően.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!