Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott-e a méretről vagy nem az ex barátnőm? (azért ide írom mert csak értelmes válaszokat szeretnék)
Figyelt kérdés
19 éves vagyok a barátnőm 17 éves. Mikor veszekedtünk azt mondta, (nem tudom sértésnek, viccnek, vagy komolyból mondta) kicsi a "farkam. A mérete: hosszúság 17,5 cm
átmérője 5cm
illetve: kerülete:15 cm
2011. júl. 26. 19:58
1/13 anonim válasza:
Szerintem rossz a szeme. Hogy mi állt mögötte nem tudhatjuk. De lehet bántani akart.
2/13 anonim válasza:
lol így kiszámolta? :D matematikus :D
3/13 anonim válasza:
Tényleg kicsi, az enyém 14 évesen nagyobb volt!
4/13 anonim válasza:
nem kicsi, normális. és érteles lányt nem érdekelné az sem, ha kicsi lenne.
5/13 anonim válasza:
Lehet, hogy akkor haragudott rád, és tudta, hogy ezzel meg tud bántani, azért mondta.
7/13 anonim válasza:
Teljesen normális méretek. A barátnőd csak fájdalmat akart neked okozni ezzel a megjegyzésével.
8/13 anonim válasza:
meg akart sérteni...
ez éppen olyan, mint amit az expasim mondott...hogy milyen ronda sovány vagyok...érdekes, azelőtt állítólag azt imádta bennem, hogy nem vagyok egy tehén.
röhögtem egyet, és lesz@rtam.
20/L
9/13 anonim válasza:
Rakd a répát az üllőre, aztán kalapáccsal olyanra tudod verni, mint a négereké!
Na nem olyan hosszúra, olyan feketére!
:D
10/13 anonim válasza:
Mutattad volna meg neki mikor ezt mondta :D amikor ilyet mondanak ki kell őket elégíteni de nagyon akkor majd abbahagyja egy időre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!