Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el mindig? (lent)
Ha van egy helyes pasi, aki először nem tetszik, persze látom, hogy helyes, de nem érdekel, addig tök jól elvagyunk, hülyülünk, eltelík 1-2 hónap megszeretem, már úgy nézek rá, mint egy férfira, és nem úgy, mint egy haverra/barátra, erre totál elfordul tőlem, és el kezd bunkózni, távolságtartó lesz. Ez már háromszor furdult elő, de akit meg továbbra is csak havernak tekintek, vele ugyan úgy ökörködhetek, hozzáérhetek, akkor nincs gond, de ha ahhoz érek hozzá, aki megtetszett, rögtön elhúzódik, mikor előtte tudom, hogy nem húzódott/húzódott volna el.
Most miért van, hogy ha haver akkor tapizhatom, ha meg megszerettem már nem.:O És nem tudatosan csináltam egy alkalommal sem, csak úgy jött ösztönből, természetesen.
21/L
Lehet hogy esetleg (és csak feltételezem)túl határozott megjelenésű/személyiségű nő vagy,amit haverként elfogadnak a többiek, viszont már esetlegesen barátnőként nem tudnák elképzelni veled a dolgot.
Sok férfi/srác fél a határozott és céltudatos csajoktól...
Én pl. pont a határozott csajokat szeretem :D
22/F
Szerintem nekem is :) , imádom a temperamentumos lányokat :P
22/F (20:25)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!